transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Pugilistul Ionut Gheorghe, condamnat pentru ucidere din culpa

Pugilistul Ionut Gheorghe, condamnat pentru ucidere din culpa

Pugilistul Ionuţ Gheorghe a fost condamnat de magistraţii constănţeni la trei ani de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă, după ce în 2006 boxerul a produs un accident rutier soldat cu moartea unei femei şi a fiicei acesteia, în vârstă de 13 ani.

Sentinţa a fost dată de Judecătoria Constanţa şi poate fi atacată cu recurs la instanţa superioară, inculpatul fiind, totodată, obligat să plătească daune materiale de aproape 21.000 de lei şi morale, în sumă de 100.000 de euro. 
În octombrie 2006, în apropierea localităţii Ovidiu, Ionuţ Gheorghe, în vârstă de 25 de ani, a pierdut controlul autoturismului marca BMW pe care îl conducea, a pătruns pe contrasens, s-a răsturnat de mai multe ori şi a intrat în coliziune cu o Dacia care circula regulamentar. 

În urma puternicei coliziuni, a fost necesară intervenţia pompierilor, cu autospeciala de descarcerare, pentru scoaterea dintre fiarele contorsionate ale Daciei a femeii şi fiicei acesteia, ele decedând la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe Constanţa. Singurul supravieţuitor din Dacie a fost bărbatul de la volan.

Boxerul şi două persoane care erau în BMW au scăpat cu leziuni uşoare.

În vara lui 2006, Ionuţ Gheorghe, multiplu campion naţional şi medaliat la Campionate Mondiale şi Europene, a fost implicat într-un scandal, sportivul fiind înjunghiat de o persoană necunoscută, în timp ce se plimba în staţiunea Mamaia. 

Material furnizat de Agentia de Presa AGERPRES

Cititi mai multe articole din arhiva Play News