transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Corpodean ramane in arest

Corpodean ramane in arest

Tribunalul Argeş a respins, miercuri, cererea de eliberare sub control judiciar înaintată de avocaţii arbitrului Sorin Corpodean, arestat preventiv pentru luare de mită în dosarul Penescu.

În faţa instanţei, Corpodean şi-a susţinut nevinovăţia şi a afirmat că nu se impune cercetarea sa în stare de arest preventiv. Solicitarea de eliberare sub control judiciar a fost însă respinsă ca nefondată.

Apărătorii lui Corpodean au anunţat că vor face recurs, care se va judeca în zilele următoare la Curtea de Apel Piteşti.
Arbitrul Sorin Corpodean a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, pe 23 aprilie, după ce fusese reţinut de procurorii DNA Piteşti sub acuzaţia de luare de mită.

În acelaşi dosar au mai fost arestaţi preventiv pentru luare de mită observatorul federal Marcel Lică şi arbitrii Marcel Savaniu şi Aurelian Bogaciu. Cei trei sunt acuzaţi de procurorii DNA că au primit bani de la finanţatorul echipei FC Argeş, Cornel Penescu, pentru a favoriza formaţia piteşteană.

Şi ceilalţi patru inculpaţi în dosarul de corupţie, respectiv, Cornel Penescu, Gheorghe Constantin, Liviu Făcăleaţă şi Cristian Libertatu, se află în continuare în arest preventiv. 

Material furnizat de Agentia de Presa AGERPRES

Cititi mai multe articole din arhiva Play News