transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Danciulescu - Suntem pregatiti pentru derby

Danciulescu - Suntem pregatiti pentru derby

Ionel Dănciulescu, cel mai bun jucător dinamovist al ultimelor etape, a declarat miercuri că liderul Ligii I de fotbal este pregătit pentru derby-ul cu Steaua, de vineri.

''Suntem pregătiţi pentru meciul de vineri. La orice meci e presiune, chiar dacă joci cu un adversar mai slab. Un derby Dinamo - Steaua are ceva aparte, iar fără suporteri dinamovişti în tribună nu ar fi la fel de spectaculos. Sper ca fanii să fie alături de noi şi să ne susţină cum ştiu ei mai bine. Incidentele sunt inevitabile, au apărut mereu, fie în Ghencea, fie în Ştefan cel Mare'', a declarat Dănciulescu.

Ionel Dănciulescu e conştient că Dinamo are ''un program foarte dificil până la final, dar sper să ieşim cu bine din aceste meciuri de foc''. 

Dănciulescu a dat dovadă de modestie după prestaţiile din ultimele meciuri: ''Nu pot fi considerat salvatorul echipei din ultimele etape, meritul este al întregului colectiv de antrenori şi jucători''. ''Faptul că nu suntem doriţi în postura de lider ne ambiţionează suplimentar'', a mai spus jucătorul dinamovist.

Ionel Dănciulescu a precizat că a evitat să vorbească în aceste zile cu naşul său, Marius Lăcătuş, antrenorul Stelei, dar după partidă va relua relaţia.

Dinamovistul a vorbit din nou despre un episod din campionatul trecut care a decis titlul: ''Ne-am ajutat pe noi, nu pe CFR. Evoluam pe teren propriu şi era normal să ne dorim victoria, mai ales în faţa Stelei''.
Steaua şi Dinamo se vor întâlni vineri seara, de la ora 21,00, în Ghencea, în cadrul etapei a 30-a a Ligii I.

Material furnizat de Agentia de Presa AGERPRES

Cititi mai multe articole din arhiva Play News