transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Turmericul Kangen Ukon - cheia pentru o sanatate proactiva

Turmericul Kangen Ukon - cheia pentru o sanatate proactiva

De-a lungul dinastiei Ryukyu, turmericul (cunoscut si sub denumirea de curcuma) a fost recunoscut ca un puternic antioxidant, iar medicina tradițională indiană (Ayurveda) a utilizat ca analgezic, antibacterian, antiinflamator și antialergic timp de peste 6000 de ani.

Turmeric Kangen Ukon are efect antioxidant, antiinflamator, curcumina acționând ca un puternic antibacterian. Studiile arată că, atunci când este prezentă în concentrații optime în țesuturi, aceasta poate combate orice tip de inflamație.

Turmeric Ukon este cel mai puternic antioxidant natural disponibil. Zona din insula Okinawa în care este cultivat Ukon Kangen este cunoscută sub denumirea de Yanbaru (extremitatea nordică a insulei Okinawa). Yanbaru este adesea menționată ca o "comoară a naturii". Ukon de primăvară (cultivat exclusiv pentru Enagic) este cultivat 100% ecologic în ferme specializate din Yanbaru. Calitatea Ukon este strâns legată de calitatea terenului pe care este cultivat. Creșterea Ukon necesită un sol bine drenat și bogat în sol organic. Solul din partea de nord a insulei Okinawa este considerat cel mai bun sol, deoarece este format din descompunerea cochiliilor de corali și scoici, fiind foarte bogat în calciu și bine drenat. De asemenea, se spune că unghiul sub care cad razele soarelui în timpul unei zile calde în Okinawa corespunde nevoilor de creștere ale Ukon.

O capsulă de Kangen Ukon este alcătuită din cele două tipuri de turmeric (Ukon de toamnă și Ukon de primăvară), la care se adaugă ingrediente antioxidante precum ulei de măsline, ulei de Perilla, ulei de in și tocotrienoli. În plus, conține caragenan, un derivat din alge marine, care este utilizat ca ingredient pentru învelirea capsulei. Kangen Ukon a fost conceput cu o atenție specială la fiecare detaliu pentru a oferi cele mai sănătoase ingrediente într-un mod natural. Kangen Ukon este un produs unic, dezvoltat ca rezultat al cercetărilor continue realizate de compania Enagic.

Ukonul Kangen este 100% liber de substanțe chimice dăunătoare folosite în agricultura convențională de calitate inferioară. Fiecare ingredient este 100% vegetal, potrivit pentru vegetarieni, fără a utiliza produse de origine animală.

Ukon de primăvară și Ukon de toamnă sunt curățate și dezinfectate cu Strong Kangen Water® și Strong Acidic Water la Fabrica Enagic Ukon. Acesta este primul supliment obținut prin combinarea curcuminei, Kangen Water® și uleiurilor esențiale de Ukon de primăvară, 100% fără aditivi.

Este recomandat consumul de turmeric Ukon, deoarece  curcumina protejează împotriva îmbătrânirii creierului, hrănind și protejând țesuturile acestuia în diverse moduri. Este un puternic antioxidant care trece ușor de bariera hemato-encefalică pentru a proteja celulele creierului de acțiunea devastatoare a radicalilor liberi. Un alt studiu a constatat că administrarea a 3 capsule zilnice de curcumină a îmbunătățit semnificativ atenția și memoria de lucru la persoanele în vârstă.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News