transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Cameră de hotel cu saună dedicată - doar la Glory Hotel din Oradea

Cameră de hotel cu saună dedicată - doar la Glory Hotel din Oradea

Într-o locație foarte bine aleasă în Oradea, noul Glory Hotel își așteaptă oaspeții cu un concept inedit, cu totul original pentru sectorul hotelier din România. Glory Hotel a dotat unele camere cu saune private, saune umede și uscate cu acces direct. Astfel, se oferă intimitate maximă, folosire comodă și rapidă a saunei direct din camera de hotel. Un astfel de avantaj din gama wellness - spa poate oferi o stare superioară de relaxare, energie și confort în cadrul unui sejur la acest hotel din Oradea.

"O senzație de wellness și relaxare completă fără a ieși măcar din cameră! Camerele sunt dotate cu saune umede și uscate. O saună în cameră oferă confort suplimentar în timpul sejurului, city break sau al călătoriei romantice. Sanctuarul dumneavoastră privat situat aproape de centrul orașului vă așteaptă!", subliniază reprezentanții Glory Hotel Oradea.

Noul Glory Hotel oferă servicii de cazare la standard de 4 stele, cu un concept deosebit. Se pune accent pe confort prin spațiile foarte bine amenajate și dotate, dar și prin prisma serviciilor oferite de echipa hotelului. Locația Glory Hotel Oradea este aleasă astfel încât orice punct important din oraș să fie în apropiere. Astfel, se poate ajunge ușor în centru, la mall, la restaurante și magazine, dar și la instituții ce ține de administrație.

Pentru dotarea hotelului - în spații comune și în camerele pentru oaspeți - au fost alese soluții moderne, la cele mai exigente standarde internaționale pentru cazare la 4 stele. Detaliile elegante și decorațiunile pline de farmec determină o atmosferă foarte plăcută pentru oaspeții hotelului. Există 19 camere duble cu paturi confortabile extra - large, 3 dintre camere având saună proprie.
Să te cazezi la Glory Hotel când vizitezi Oradea în scop turistic sau în interes profesional poate fi o idee excelentă. Va rezulta o experiență cu totul deosebită, tocmai grație acestei opțiuni aparte - alegerea unei camere cu saună privată, dedicată 100%. Glory Hotel este dedicat oricăror tipuri de călători, de la cei în interes de afaceri, la grupuri de prieteni, cupluri sau familii. Sunt bine-veniți inclusiv copiii de orice vârstă. La cerere, în limita disponibilității și pe bază de solicitare în avans, se poate oferi chiar pătuț pentru copil.

Pentru siguranța deplină a oaspeților, Glory Hotel deține sistem de supraveghere video non stop inclusiv pentru spațiul de parcare. Chiar dacă oferă avantaje exclusiviste pentru oaspeții săi, Glory Hotel Oradea are o politică de prețuri accesibilă, oferind confort maxim și servicii premium în condiții foarte avantajoase din punct de vedere financiar. Se pot face rezervări online la cel mai bun preț pe website-ul oficial www.gloryhotel.ro sau la numărul de telefon 0748 780 488.

Deja prezent activ și pe cel mai popular sistem de rezervări online de servicii de cazare la nivel mondial, Glory Hotel are o mulțime de recenzii foarte favorabile, rezultând indicativul Excepțional în general, dar și la fiecare dintre capitolele Locație, Curățenie, Facilități, Raport Calitate / Preț, Personal și Confort.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News