transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Pictura cu nisip colorat - noua activitate creativa in trend, pentru copii si adulti

Pictura cu nisip colorat - noua activitate creativa in trend, pentru copii si adulti

Tot mai multe persoane vorbesc despre pictura cu nisip colorat, o activitate creativa in trend la nivel international. In Romania, se pot comanda online seturi creative pentru copii si adulti de la HappyArt.ro, magazin online ce promoveaza astfel de activitati artistice. De altfel, seturile creative de pictura cu nisip colorat care se gasesc in acest e-shop sunt importate direct si provin de la producatori de top. Selectia vizeaza doar produse de inalta calitate, sigure in utilizarea de catre copii, conform instructiunilor.

Cele mai populare seturi de pictura cu nisip colorat sunt desigur cele din minunata lume Disney, care ii fascineaza pe cei mici. Astfel, la fel ca seturile de nisip kinetic, produsele de tip kit pictura cu nisip colorat reprezinta excelente cadouri pentru copii, cu orice ocazie. Plansele rezultate in urma folosirii seturilor de pictura cu nisip colorat se pot afisa in camera celor mici sau se pot colectiona de catre acestia.

Interesant este ca rezulta mici opere de arta cu un aspect foarte impresionant, astfel ca aceste activitati puncteaza si la cresterea stimei de sine, la stimularea increderii copiilor in propriile lor capacitati. Evident, pictura cu nisip colorat necesita rabdare si atentie la detalii, deci se lucreaza astfel si la aceste abilitati, la orice varsta incepand cu 3 ani. In functie de complexitatea seturilor alese, acestea pot fi ideale si pentru copii mai mari, chiar si adolescenti, ori este cazul ca parintii / bunicii sa se implice activ alaturi de copii, rezultand activitati de familie pe placul tuturor.

Pictura cu nisip colorat este excelenta si pentru adulti, cu sau fara copii alaturi la lucru. Exista seturi speciale (varsta recomandata 10 - 99 de ani pe HappyArt.ro) care contin detalii complexe, necesitand atentie sporita. Principalul beneficiu: relaxare puternica intr-un mod activ, indepartare ganduri apasatoare si griji, activitate antistres. Iata un astfel de exemplu: Racnetul Leului, Set creativ de pictura cu nisip colorat ce contine o plansa 23,5 x 33 cm, 22 tuburi cu nisip multicolor, o penseta si o folie de protectie.

Folosirea seturilor de pictura cu nisip colorat pentru copii si adulti este foarte simpla ca si procedura de lucru: "Prima data se dezlipeste conturul desenului, apoi restul segmentelor. Pentru contur folositi doar nisipul negru. Va recomandam sa incepeti cu nisipul mai inchis la culoare, apoi cu cel mai deschis, lasand spre final culorile alb, crem, galben", se precizeaza pe happyart.ro, acolo unde pot fi aflate informatii complete.

Noua gama de seturi de pictura cu nisip colorat include personaje Disney (Frozen, Lion King, Cars, Mickey & Minnie Mouse, Sofia Intai, Daisy & Donald Duck, Winnie The Pooh, Tinker Bell, Avioane etc.), alte personaje din desene animate si povesti pentru copii, animale, precum si alte modele interesante. Toate seturile de pictura cu nisip colorat, la fel ca si cele de nisip kinetic Disney, se pot comanda simplu de pe internet, de la HappyArt.ro, cu livrare rapida in orice localitate din tara, prin curier. Plata se face la primirea pachetului sau online, cu cardul, dupa preferinta. Preturile produselor sunt mereu foarte prietenoase pentru astfel de seturi creative originale, dar adesea exista si campanii promotionale, rezultand conditii si mai avantajoase.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News