transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Temperatura potrivită pentru aerul condiționat

Temperatura potrivită pentru aerul condiționat

Atunci când dorim să utilizăm un aparat de aer condiționat, așa cum este Caseta de tavan 4 directii Zephir MCA-48HR-SCO4 Inverter 48000 BTU la început dorința noastră este doar să răcim încăpere, apoi poate reprezenta un disconfort și aerul prea rece, și atunci întrebarea este care este temperatura cea mai potrivită.
   
Depinde foarte mult de umiditatea din cameră pentru felul în care percepem temperatura din cameră deoarece, de multe ori, faptul că pare umiditate în cameră poate să determine senzația de căldură insuportabilă din încăpere; un exemplu concret este o temperatură de 35 de grade Celsius se poate simți de 49 de grade Celsius dacă umiditatea este ridicată.
   
Specialiștii apreciază că, de multe ori, în loc să ne ascultăm organismul și să apreciem dacă temperatura este sau nu confortabilă pentru noi, ne bazăm mai mult pe termomentre și setăm o temperatură recomandată prin reviste și internet, aerul rece fiind o variantă la modă; în zilele noastre temperatura recomandată este de 22 de grade Celsius. Desigur, are legătură și cu felul în care suntem îmbrăcați în încăpere; de multe ori în clădirile de birouri este o discrepanță prea mare între temperatura de afară și cea din clădire, angajații fiind nevoiți să se îmbrace nepotrivit pentru temperaturile de afară, toate acestea pentru a nu risca să le înghețe picioarele în birou.
   
Pentru a afla care este temperatura optimă în familie puteți să faceți setări ale temperaturii în secret, pentru a vedea care este temperatura la care membrii familiei se simt confortabil; dacă aceștia nu se plâng la o anumită temperatură, înseamnă că ați identificat temperatura potrivită pentru familia Dvs. fără ca experții să vă facă diverse recomandări.
   
Această temperatură trebuie ajustată permanent, în funcție de perioada zilei, deoarece noaptea corpul are o temperatură mai scăzută, iar dacă în timpul zilei ceilalți sunt plecați de acasă, puteți modifica, după propriile necesități, temperatura corpului.
   
Este indicat chiar să schimbați tipul de pijama, dar și de lenjerie, așa încât să fie adecvate verii și să nu trebuiască să scădeți temperatura deoarece acestea nu sunt potrivite pentru vară.
   
Oricare dintre măsurile de mai sus sunt potrivite pentru a crea confort în încăpere, dar și pentru a economisi energie electrică.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News