transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Principalele motive pentru care companiile mari se alatura tendintei inchirierii birourilor flexibile

Principalele motive pentru care companiile mari se alatura tendintei inchirierii birourilor flexibile

Tendinta marilor “jucatori” pe piata financiara de a opta pentru birouri flexibile este in continua crestere, de aceea foarte multi reprezentanti ai companiilor mijlocii si mari se arata interesati de aceasta idee. Spatiile de coworking “prind” din ce in ce mai bine la publicul larg, la companiile mari care isi “muta” intregi departamente si echipe in birouri flexibile.

Aceasta idee nu este destinata numai freelancerilor, companiilor mici si start-up-urilor, ci chiar si companiilor cu renume. Imaginea si ideea de coworking este proiectata pentru a gazdui echipe de toate dimensiunile, de la birouri private, pana la spatii pentru cateva sute de angajati. Din ce in ce mai multe asemenea birouri de inchiriat in Bucuresti numara companii majore ca si membrii, cu spatii mari si etaje intregi dedicate unei singure companii.

Coworkingul este o optiune populara si avantajoasa

Tot mai multe corporatii apeleaza la coworking nu doar pentru ca este o optiune foarte populara, ci pentru ca isi doresc ca angajatii sa se bucure pe deplin de beneficiile asigurate de aceste spatii. Practic, oamenii realizeaza conexiuni, invata mai usor lucruri noi, esentiale pentu activitatea lor, sunt mai inspirati si deprind noi abilitati.

Aceste beneficii au un impact major atat pentru angajati, cat si pentru reprezentantii afacerilor care opteaza pentru optiunea inchirierii unor birouri in Zona Aurel Vlaicu.

Cine profita de spatiile de birouri destinate coworkingului?

Surprinzator sau nu, companii de renume la nivel mondial aleg sa isi plaseze echipe sau departamente in locatii de coworking din intreaga lume, astfel incat angajatii sa se simta inspirati, confortabili in timpul activitatii pe care o intreprind. Un birou standard nu le ofera aceasta oportunitate, dar un birou de tip coworking, da.

Coworkingul nu se mai adreseaza numai freelancerilor, ci studiile si graficele in domeniu arata ca peste 50% din membrii spatiilor de birouri de tip coworking sunt nume mari, companii cu reputatie pe plan national si international.

Ce alte beneficii ofera spatiile flexibile de lucru companiilor mari?

Pe langa beneficiile pe care le aduc angajatilor, aceste cladiri de birouri flexibile ofera companiilor solutii potrivite pentru flexibilitate si oportunitati de extindere. Spre exemplu, in cazul in care o mare companie isi deschide un birou sau un punct de lucru in capitala, un asemenea spatiu ofera optiunea ideala in domeniul imobiliar comercial, pregatit pentru angajati. Acesta nu are nevoie de investitii extinse de renovare si nu sunt necesare angajamente pe termen lung cu leasing.

Nu in ultimul rand, multe companii mari isi dau seama ca aceste spatii de birouri reprezinta o idee foarte buna, o alegere inspirata, ce ofera optiuni de inalta calitate, in locatii excelente, usor accesible.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News