transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Inmormantarea unei persoane care a murit din cauza infectarii cu Corona Virus

Inmormantarea unei persoane care a murit din cauza infectarii cu Corona Virus

Regulile variaza in general in functie de regiune. In general, atunci cand o casa funerara primeste un corp care a avut COVID-19, prima regula este sa nu ii scoata hainele si sa acopere decedatul cu un cearceaf cu dezinfectant. Ulterior, corpul va fi pus la loc in sicriu, iar acesta va fi sigilat imediat inainte de a fi trimis catre cimitr sau catre crematoriu. Firmele care ofera servicii funerare au primit deja toate regulile astfel incat sa stie exact ce au de facut pentru a nu pune viata altor persoane in pericol.

Atunci cand un bolnav COVID-19 decedeaza la spital, in unele cazuri este foarte posibil ca rudele sa nu il poata vedea. Acestea isi vor transmite ultimele mesaje in fata unui sicriu sigilat. In momentul in care o persoana decedeaza acasa si ulterior cauza este asociata cu virusul, toti cei cu care a locuit sau cu care a interactionat vor intra in mod automat in carantina.

Acest lucru devine problematic pentru firmele care asigura servicii funerare, intrucat trebuie sa gaseasca cea mai buna metoda prin care sa comunice cu rudele si sa poata organiza inmormantari in absenta lor. Firmele de pome funebre trebuie sa fie foarte precaute.

Este foarte important de asemenea ca angajatii din firmele care asigura servicii funerare sa fie protejati corespunzator. Sectorul de servicii funerare se afla pe locul doi fata de personalul medical, ceea ce inseamna ca anumite masti pot fi mai greu accesibile insa specialistii care asigura servicii funerare Bucuresti fac tot posibilul pentru ca persoanele decedate sa fie inmormantate asa cum se cuvine.

Inmormantarile implica doar transportarea decedatului catre cimitir si ingroparea efectiva. Sunt si situatii in care doar doua persoane din familie pot vedea decedatul sau pot manipula sicriul insa acestea trebuie sa fie imbracate in echipament de protecite speciale.

Viata firmelor de servicii funerare s-a schimbat dramatic incepand cu aparitia Corona Virusului in tara noastra. Atunci cand o persoana decedeaza acasa, este tot mai greu ca agentiile de pompe funebre sa aiba incredere in cauza care a generat decesul si iau toate masurile de precautie pentru a se asigura ca angajatii sunt in conditii perfecte de siguranta.

De asemenea, trupul neinsufletit trebuie introdus in saci si dezinfectat. Inmormantarile au loc in cel mai scurt timp si cu sicriul inchis. Este interzisa orice tentativa de a il deschide. Toate aceste masuri apar in Ordinul pentru aprobarea Protocolului specific prinvind managementul in cazul decesului al pacientilor care au fost infectati cu noul coronavirus. Acest ordin a fost semnalt in Ministerul Sanatatii si publicat in Monitorul Oficial.

Pentru ca in momentul de fata numarul de persoane infectate cu noul coronavirus este in continua crestere si pe baza ultimelor declaratii din presa ale persoanelor responsabile cu gestionarea starii de urgenta, este important ca fiecare persoana sa trateze cu maxima responsabilitate toate aceste aspecte, astfel incat defunctul sa fie inmormantat conform datinilor, dar cu expunere cat mai mica a altor persoane, atat a rudelor cat si a firmelor de pompe funebre.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News