transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Ninja Assault

Ninja Assault

Daca ai privit acei Ninja Assault  razboinici din desenele animate, incearca acum si tu singur in parcul de distractii. Poate unul dintre cele mai emotionante evenimente de construire a echipei, Ninja Assault iti permite sa faci un razboi cu prietenii tai, in timp ce iti testezi echilibrul si puterea. Ofera-ti tot ce e mai bun in timp ce lupti ca un adevarat Ninja, pentru a fi ultimul razboinic in picioare.

Familia ta este iubitoare de Ninja Assault?

Copiii tai sar de pe o canapea pe alta, de parca sunt trepte si urca pe cadrele usii pentru a vedea cat de repede pot finaliza urcarea? Raspunsul tau este ”da” la oricare dintre aceste intrebari? Se pare ca trebuie sa iti scoti familia din casa si sa ii duci la locul de distractii cu obstacole, gasite in parcul de distractii preferat Ninja Assault. Un astfel de joc prezinta cursuri cu obstacole care iti provoaca echilibrul, forta superioara a corpului, coordonarea si determinarea. Cel mai distractiv, este sa fie jucat cu intreaga familie, asa ca nu este doar pentru micii ninja, ci si pentru cei mari care se pot juca impreuna cu copiii.

Loc de joaca Ninja Assault


Un loc de joaca cu obstacole Ninja Assault, de la barele de maimuta care se leaga pana la tunelurile cu franghii si urcarile pe plasa, sunt obstacole care provoaca chiar si cel mai experimentat Ninja. Exista si o structura de joaca pentru copii mici, asa ca, in timp ce locul de joaca este potrivit mai ales copiilor de peste 3 ani, exista cateva caracteristici si pentru cei mici. Aceasta zona nu este umbrita ca si restul locului de joaca. Indiferent daca doresti sa te bucuri de o provocare sau doar sa astepti copiii sa se joace, Ninja Assault este incredibil de captivant.
Exista atat de multe de facut in Ninja Assault incat s-ar putea sa fii nevoit sa te intorci pentru a doua vizita.

Dupa ce ai experimentat parcul de aventuri vei sti exact ce iti ofera o astfel de distractie. Tanar sau batran, inalt sau scurt, sportiv sau orice altceva - atractiile Ninja Assault te vor atrage mereu si mereu. Testeaza-ti abilitatile in interiorul spatiului de joaca, concureaza cu prietenii sau exerseaza-ti propriile trucuri in stil liber. Indiferent cum alegi sa joci, poti trece la nivelul urmator. Diversitatea locului de joaca atractiv este un Ninja Assault care te incanta. Acesta este locul perfect pentru o petrecere de aniversare a copiilor. Fiecare copil este diferit si este aproape imposibil sa ii multumesti pe toti. Dar la Ninja Assault, toti copiii vor dori sa exploreze, aceasta fiind atractia lor preferata.

Ninja Assault – o lume a miscarii


Ninja Assault iti propune sa inspiri o lume a miscarii prin amplasarea lui intr-un loc amenajat intr-un spatiu comercial sau in oricare alt spatiu interior. De asemenea, Ninja Assault este o modalitatea de dezvoltare a unei afaceri prospere. Ninja Assault este compus dintr-o structura metalica acoperita cu bureti si PVC colorat, ingnifugat si care prezinta o mare rezistenta, oferind siguranta in utilizare. Singura conditie pentru amplasarea unui astfel de parc de distractii, este o suprafata de minimum 200 mp.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News