transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Ce trebuie să știi despre laptele praf

Ce trebuie să știi despre laptele praf

Laptele praf este mâncarea cea mai bună pentru copii. Mai ales în sensul nutriției, care depinde direct de cât de puternic și sănătos va crește un copil. Desigur, copii și lapte praf pentru copii, sunt concepte foarte convenționale.

Copiii sunt atât nou-născuți, cât și bebeluși de până la 2-3 ani. De aceea, piață alimentelor pentru copii este pur și simplu uriașă: există multe categorii și multe mărci în fiecare dintre ele. Este imposibil să acoperi totul cu un singur test.

În magazinul online elaptepraf.ro există 2 categorii de produse pentru copii, Humana și HIPP. În fiecare categorie există mai multe formule de lapte praf. Poți verifica produsele fiecărui grup în funcție de lista de vitamine și minerale, și vei vedea că nu există conservanți, putând verifică de asemenea, indicatorii microbiologici. În plus, anumite categorii de produse, au caracteristici care îi preocupă cel mai mult pe părinți.

Lapte praf – pentru fiecare vârstă

Faptul că laptele praf este un aliment pentru bebeluși, este indicat printr-o indicație specială pe pachet, care specifică vârstă copilului. Acest lucru înseamnă că laptele praf din acea categorie poate fi utilizat de copiii cu o anumită vârstă.

Nu toate produsele din comerț conțîn instrucțiuni similare, deși sunt stilizate la fel că un produs pentru bebeluși. Cerințele speciale pentru materii prime, tehnologie și producție sunt asigurate prin înregistrarea produsului că „lapte praf pentru bebeluși de până la…” și indicarea ulterioară pe ambalaj. Această specificație este foarte importantă pentru nutriția copilului. Pentru mulți copii, laptele praf este mâncarea principala. Și de aceea, echilibrul compoziției este deosebit de important.

Primul pas în adaptarea laptelui de vacă este reducerea proteinelor și a sării. Practic, capacitatea sugarilor de a digera proteinele este limitată, iar funcțiile rinichilor nu sunt formate suficient pentru a regla metabolismul apă-sare.

Cantitatea de grăsime din laptele de vacă este aproximativ aceeași, dar această grăsime este diferită în compoziție pentru laptele praf. Adăugarea grăsimii vegetale în laptele de vacă, este considerat unul dintre pașii pentru optimizarea compoziției.

Cantitatea de grăsime vegetală adăugată poate fi de până la 25%. Adăugarea de grăsimi vegetale, optimizează raportul dintre acizii grași saturați și nesaturati și îmbogățește laptele cu vitamina E.

Lapte praf Humana

Formulă de lapte praf Humana este produs în Germania din lapte proaspăt (nu uscat) ecologic, obținut de la vaci sănătoase din fermele proprii. Datorită metodelor de producție atentă, păstrează cât mai mult posibil beneficiile naturale ale laptelui proaspăt. Humana preia cele mai bune elemente din natură, le prelucrează cu atenție și le adaugă doar pe cele mai necesare, pentru hrănirea bebelușilor de la naștere și până la 3 ani.

Lapte praf HIPP

Studiile efectuate de  HiPP, au arătat că atunci când este consumat, la copiii sub 6 luni, există cu 71% mai puține tulburări digestive, decât atunci când mănâncă lapte praf cu amestecuri normale care conțîn doar probiotice. Laptele praf HiPP are o compoziție similară cu laptele matern, de aceea este perceput în mod natural de corpul copilului și asigura, de asemenea, dezvoltarea corectă și la timp a acestuia.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News