transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Curiozitati despre masini

Curiozitati despre masini

Copiii nu necesită mult timp înainte să rosteasca sau sa retina  numele diferitelor mașini de pe piață. Surprinzător, chiar recunosc și se diferențiază între diferitele mărci. Au preferințe și nemulțumiri despre mașini, atât de mult încât pot discuta timp de o oră pe subiect cu prietenii lor. Dacă puteți relaționa aceste trăsături cu copilul, aceasta este o opțiune indispensabilă pentru dvs.

Informații despre mașină pentru copii:

1. Există mai multe mașini decât oameni în lume:

Conform ceasului populației mondiale, populația lumii este estimată la 7,4 miliarde, în timp ce, potrivit Elite Daily, există peste 10 miliarde de mașini în lume. Întrebarea care se ridică este cine le conduce. Adevărul este că multe mașini sunt fabricate în fiecare an, nu toate sunt folosite. Unele dintre cele neutilizate sau nevândute sunt eliminate sau lăsate la rugină pentru totdeauna.

2. Mașina este cel mai reciclat produs din lume:

Aproximativ 95% din mașinile care au încetat să funcționeze sunt reciclate. Aproximativ 27 de milioane de mașini sunt reprocesate în fiecare an.

3. Există aproape 30.000 piese într-o mașină:

O mașină medie are 30.000 de piese în ea. Imaginați-vă că rezolvați un puzzle din atâtea unități. Construirea unei mașini este aproape echivalentă cu aceasta. Atunci când aceste piese sunt reunite în locurile potrivite, ele formează mașina pe care o conducem. Cele mai multe dintre aceste unități sunt reciclabile, cum ar fi bateria, filtrele de ulei, fier vechi și anvelopele. Pentru o masina de inchiriat Audi Q7, datorita utilizarii frecvente, durata de viata a elementelor consumabile este mai mica.

4. Mașina cu cea mai lungă viață avea 82 de ani:

Cadourile de absolvire sunt speciale. Dar Piccadilly-P1 Roadster de la Rolls-Royce unul foarte special cu  care Allen Swift din Massachusetts a fost înzestrat de tatăl său după absolvire a fost puțin prea special pentru el. El a deținut-o, a condus-o și l-a călăuzit timp de 82 ani.

5. Cel mai lung blocaj de trafic a fost înregistrat pe 16 februarie 1980:

Conform Guinness World Records, cel mai lung blocaj de trafic din lume se întindea între Lyon spre Paris, când sute de turiști se întorceau acasă din vacanța de schi. O lungime de 170km de masini s-au oprit pe autostrada franceză, ca urmare a condițiilor meteorologice precare și a blocării traficului.

 

Articol publicat la data de 20.02.2020

Cititi mai multe articole din arhiva Play News