transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Managementul logisticii și al transporturilor externalizate

Managementul logisticii și al transporturilor externalizate

Conform unei definitii intalnite foarte des in reviste de specialitate, logistica este definită drept „procesul rentabil de planificare, implementare și control al mișcării și stocării eficiente a mărfurilor de la punctul de origine la utilizatorul final.” Ei definesc transportul ca „circulația produselor și oamenilor dintr-un punct în altul prin aer, mare, rutier și feroviar. ”Transportul și logistica au devenit o parte integrantă a modului în care întreprinderile își desfășoară activitatea și își conduc astăzi lanțul de aprovizionare. Iată cinci fapte despre industria logistică și a transporturilor:

Industria transporturilor și a logisticii este formată din șase sectoare industriale: transport rutier, feroviar, aviație, maritim, depozitare și depozitare. Este una dintre cele mai mari industrii din lume.

Economia multor tari depinde de camioane care să livreze aproape 70% din totalul mărfurilor transportate anual, reprezentând 671 miliarde dolari în mărfuri fabricate și cu amănuntul.

Există aproape 3,5 milioane de șoferi de camioane care se deplasează marfă. Cu alte cuvinte, una din 15 persoane care lucrează este angajată în industria de camioane.

Expeditorii care sunt parteneri cu furnizorii de servicii de logistică subcontractate raportează o reducere medie a costurilor cu 13%.

94% din 3PL și 88% dintre expeditori consideră că, comunicarea, flexibilitatea și deschiderea sunt principalii factori care îi ajută să le facă succes.

Uită de operațiunile manuale obositoare și pierde timpul. Externalizează logistica către profesioniști și concentrează-te pe secțiuni importante ale afacerii tale. Concentrați-vă pe competența de bază în timp ce noi ne ocupăm de transportul dvs. de marfă.

Gestionarea nevoilor de transport pe cont propriu poate fi o problemă. Transportul este o mare parte a multor afaceri și ocupă o parte semnificativă din lanțurile lor de aprovizionare. Gestionarea transportului unei companii este complicată, iar încrederea unei afaceri care să se ocupe de lanțul de aprovizionare poate fi foarte stresantă. Pentru a rezolva provocările logistice, vă puteți externaliza gestionarea transportului.

Externalizarea operațiunilor dvs. de logistică vă poate economisi bani și vă puteți îmbunătăți experiența de gestionare a transportului zilnic.

Exista firme de transport marfa care oferă soluții personalizate în funcție de cerințele dvs. de afaceri și vă pot ajuta în gestionarea de transport de marfă, vizibilitatea transportului de ieșire sau managementul modului individual.

 

Articol publicat la data de 19.02.2020

Cititi mai multe articole din arhiva Play News