transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Sunt casele metalice mai ieftine de construit si de intretinut?

Sunt casele metalice mai ieftine de construit si de intretinut?

Aceasta este o întrebare interesantă și de actualitate, dar nu una care are un răspuns direct. Primul punct de remarcat este că va depinde de ceea comparati.  De asemenea, este important să luăm în considerare costurile permanente asociate cu orice casă.

Abordarea standard pentru construcția cu metal este crearea unui contur solid al clădirii folosind grinzi de oțel. Acestea sunt sudate pentru a crea diferite etaje și pentru a completa conturul casei. Puteți adăuga apoi tablă, placare sau orice alt tip de finisaj pentru a crea casa viselor voastre.

Costul metalului

Dacă construiți un cadru din oțel, veți vedea că este mai ieftin să cumpărați rama decât să cumpărați oțel convențional. Desigur, va trebui să gasiti furnizori de oțel cunoscuti pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun produs pentru nevoile dvs.

O parte din acest cost redus este faptul că o casă pe structura din oțel constă dintr-un model preexistent; este posibil să nu aveți ocazia să personalizați construcția pe exterior.

Costul efectiv al metalului poate varia în funcție de cerere și disponibilitate, dar majoritatea firmelor reciclează de fapt oțelul acum, ceea ce ajută la menținerea costurilor stabile.

Cu toate acestea, oricât ar fi de atractiv prețul pentru locuința metalică va costa mai mult decât o casă din lemn cu stil similar. De fapt, chiar și o casă prefabricată din beton sau o construcție tradițională este probabil să fie mai ieftina decât o casă metalică.

Există însă și alți factori de luat în considerare:

Viteza de constie

Casa pe structura metalica este construită în afara amplasamentului și livrată la o dată specificată. Asamblarea cadrului și crearea casei poate dura doar câteva săptămâni! Este destul de impresionant în comparație cu lunile pe care le va lua pentru a termina o casă din lemn sau cărămidă.

Pe scurt, veți avea nevoie de mai puțini lucrători, economisindu-vă o avere mică pe costul de constructie.

Optimizarea spațiului

Nu este nevoie de pereți masivi care să sprijine casa și acoperișul atunci când utilizați metal. Cadrul este tot ce ai nevoie, iar restul spațiului poate fi completat în consecință.

Aceasta înseamnă că o casă metalică este de fapt mai versatilă atunci când proiectează spațiul de locuit și chiar de lucru.

Izolatie

Casa din oțel este acum construită cu izolație extreme de performanta; acest lucru vă asigură că veți avea nevoie de sisteme minime de încălzire și răcire în casa dvs. reducerea costurilor de administrare a casei tale, deci o reducere importanta a costurilor de intretinere.

Intreținere

Poate cel mai important este faptul că, casa ta metalică va avea nevoie de foarte puțină întreținere. Dacă vă aflați într-un climat tropical, poate fi necesar să aplicați protecție suplimentară casei dvs. în timpul etapei de construcție. Acest lucru vă va oferi apoi protecție pe termen lung împotriva elementelor, fără a fi nevoie să efectuați lucrări de întreținere periodice.

Acest lucru vă poate economisi mult timp sau costul angajării unui contractant de întreținere, ceea ce ar putea face din materialul metalic opțiunea mai ieftină pe termen lung.

 

Articol publicat pe data de 10.02.2020

Cititi mai multe articole din arhiva Play News