transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Aspectul exterior si pantofii potriviti

Aspectul exterior si pantofii potriviti

Pantofii inconfortabili sunt aleși de cineva cu o personalitate calmă. Cea mai mare revelație dintr-un studiu este că pantofii cu aspect incomod sunt purtați de persoane cu personalități calme.  Este uimitor să crezi că Lady Gaga, cu dragostea ei pentru tocuri ridicate și sandale cu platforma exagerate, este de fapt destul de zen.

Se spune despre cineva care preferă să poarte pantofi noi - Persoanele care sunt cele mai îngrijorate de relațiile lor și despre care se spune că au „anxietate de atașament” preferă să poarte pantofi nou-nouți.  Cercetătorii spun că „acest lucru se poate întâmpla pentru că se preocupă atât de mult de aspectul lor și de ceea ce ar putea crede alții despre ei”.

Este motivul pentru care iubitoarea de pantofi din filmul „Sex and the City”, Carrie Bradshaw, a avut atât de multe probleme in relație?

Pantofii plictisitori dezvăluie pe cineva care este distant și autoritar. În cele din urmă, pantofii plictisitori dezvăluie faptul că purtătorul este cineva căruia îi este greu să formeze relații. 
Aceasta a fost singura trăsătură care a participat la un studiu si nu a fost în măsură să ghicească corect din cei 90% pe care i-au putut judeca.

Purtătorii de pantofi plictisitori s-au descris ca fiind „reci” și „represivi”.  Nu le pasă ce cred ceilalți despre ei, așa că nu simt nevoia să iasă în evidență cu aspect.

Credeți că pantofii plictisitori ai Angelinei Jolie sunt un semn că este rece și autoritara?

Ca si o concluzie, trebuie sa recunoastem ca, intocmai vorbei „haina il face pe om”, putem spune ca si pantofii au un rol important in aspectul exterior, fizic si intelectual al oamenilor.

 

Articol publicat la data de 07.02.2020.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News