transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Eficientizarea costurilor de print, o solutie pentru profit mai mare

Eficientizarea costurilor de print, o solutie pentru profit mai mare

In lumea afacerilor din zilele noastre se pune foarte mare accent pe vanzari in crestere. Toate firmele mari care fac raportari de piata isi expun evolutia cifrei de afaceri, un indicator de baza evident. Insa in paralel, mai ales dupa criza financiara ce pare deja uitata, dar care a schimbat lumea de business (in bine probabil), se cauta cretere fara compromitere a profitului, poate chiar profit cat mai bun pana si in situatii mai putin favorabile de piata in ceea ce priveste vanzarile.

Profitul este o chestiune de moment, este prezent si este palpabil, iar actionarii - de la corporatii si pana la firmele mici - isi doresc acest lucru, pentru ca orice capital are valoare si poate fi folosit pentru a genera la randul sau valoare adaugata, profit.

Eficientizarea costurilor in general este un aspect de mare interes in orice organizatie. Se pot atinge costurile de personal, costurile cu chirii si intretinerea spatiilor, costurile cu flota auto, cu partea de telefonie si internet, costuri cu alte utilitati etc.

In mediul office, de mare importanta este si eficientizarea costurilor de print. In companiile mari se cauta solutii si se colaboreaza cu firme de specialitate, care ofera planuri ferme si care pot furniza echipamente de printare mult mai eficiente, cu amortizare rapida a costurilor in operare. Firmele mici ignora uneori aceste aspecte, aleg fara o analiza temeinica si implicit au costuri mai mari decat ar avea daca ar opta pentru colaborarea cu experti in domeniu.

Alegeri precum cele referitoare la imprimanta multifunctionala pot insemna eficientizare a costurilor de print si implicit profit mai mare, mai ales daca vorbim despre nevoi curente intense pe partea de printare si copiere documente, productie materiale print etc.

"Solutiile oferite de catre Ecopy imbina consultanta profesionala la vanzarea echipamentelor cu servicii post-vanzare de cea mai buna calitate. In cei peste 20 ani de existenta, seriozitatea si profesionalismul echipei NS Copiers au adus in portofoliul de clienti al companiei nume importante de firme cu profile diverse de activitate", spun cei de la www.ecopy.ro.

Un subrand NSCopiers, Ecopy este un catalog online de echipamente multifunctionale "care ofera suport, expertiza si solutii complete pentru orice entitate juridica din Romania cu nevoi de eficientizare a costurilor de print, de copiere si/sau a oricarei solutii de securitate si management a documentelor firmei". Expertii tehnici ai companiei sunt la dispozitia clientilor si ofera suport permanent oricand dupa achizitie. Firma ofera de fapt vanzare de echipamente, dar si management echipamente, service, optimizare, upgrade. Expertiza si suportul sunt puse in slujba clientilor, care pot astfel sa-si eficientizeze operatiunile si in acelasi timp sa se bazeze pe parteneri de incredere in orice situatie.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News