transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Intretinerea anuala a sistemului de aer conditionat

Intretinerea anuala a sistemului de aer conditionat

Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face pentru a menține facturile la energia electrica lunare mai mici este să vă asigurați că sistemul de climatizare funcționează la cel mai eficient nivel energetic.

Puteti incheia un acord de întreținere preventivă cu ideea de a vă economisi bani pe facturile dvs. de utilități, plus pentru a vă oferi o liniște suplimentară că inspecțiile de sistem au fost finalizate pentru a face față reparațiilor neașteptate. Tehnicienii instruiți și certificați să vă întrețină sistemul în fiecare an. Veți primi două vizite de intretinere pe an (primăvara și toamna).

Împreună cu elementele din lista de verificare, veți primi aceste avantaje cheie precum identificarea problemelor înainte de a deveni urgențe costisitoare. (Știați că 94% din toate defecțiunile de urgență apar în sistemele neîntreținute?)

Lista de verificări se modifică într-o oarecare măsură pe baza sistemului deservit. Consultați listele detaliate de mai jos:

Lista de verificare pentru întreținerea preventivă

Înlocuiți filtrele de aer de unică folosință de dimensiuni standard sau curățați filtrele de aer lavabile, după cum este necesar

Inspectați și lubrifiați motorul și roata suflantei și curățați-l după cum este necesar

Verificați toate cablurile și conexiunile electrice

Verificați diferența de temperatură între bobina vaporizatorului

Curățați serpentina de vaporizator, dacă este necesar (în poziție)

Verificați conductele și amortizoarele pentru scurgerile de aer

Verificați funcționarea corectă a termostatului

Verificați și curățați bobina condensatorului, dacă este necesar

Verificați încărcarea agentului frigorific (agent frigorific) pentru nivelul corespunzător

Verificați funcționarea compresorului și amperajul

Verificați plăcile de control

Verificați contactorul și curățați contactele, dacă este necesar

Inspectați scurgerea de condens

Cititi mai multe articole din arhiva Play News