transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Ingrijirea cuticulelor

Ingrijirea cuticulelor

Evitați ispita și lăsați acele cuticule în pace! Cuticula din jurul unghiei poate părea aspra și zdrențuită sau puțin întinsă și neatrăgătoare, însă funcția sa principală nu este să arate bine. Este acolo pentru a vă menține unghiile în siguranță. Ganditi-va la ea ca la o pleoapa protectoare pentru fiecare unghie. Daca o taiati, vă lasă unghiile mai vulnerabile la infecții fungice și bacteriene. Într-un salon, unde poate oricum să existe un risc crescut de infecție, nu face lucrurile să se înrăutățească. Lăsați-vă cuticulele intacte și, dacă tehnicianul unghiilor le recomandă să le eliminați, refuzați politicos.

În schimb, înmuiați-vă unghiile timp de 10 până la 15 minute în apă caldă și săpun și apoi împingeți cuticulele înapoi ușor cu un prosop înainte de a vizita salonul. De asemenea, puteți utiliza un ulei de îndepărtare a cuticulelor care îndepărtează pielea moartă, însă lasă țesutul viu intact.

Puteti aduce câteva instrumente și consumabile pentru manichiura, de acasa. Este greu pentru saloanele de unghii să păstreze totul curat tot timpul. Instrumentele sunt un bun exemplu: Chiar și atunci când uneltele sunt tratate cu un dezinfectant puternic sau dezinfectate în lumina ultravioletă, acestea pot încă să găzduiască bacterii, mai ales dacă sunt poroase sau au colțuri și crăpături. Cele mai multe saloane sunt bune pentru a schimba bunurile și mijloacele de curățare, conform prevederilor legale, dar există întotdeauna excepții.

Semnificația prafului pe un tampon de unghii sau piatră ponce este o indicație clară că instrumentul a fost folosit recent - pe altcineva. Dacă acel client recent ar avea o mică infecție fungică – s-ar putea transmite la dvs. Pentru a evita îngrijorarea cu privire la cine a folosit ultimul instrument, gândiți-vă să vă aduceți propriile instrumente de manichiura în salon. Iată cateva potențiale instrumente pentru unghii. Unele dintre aceste articole sunt, probabil, produse consumabile la salonul dumneavoastră, însă nu știți niciodată:

Clestisor de unghii

Pila de unghii

Tampoane pentru unghii

Periute pentru unghii

Pietre ponce

Spuma separatoare pt degetele de la picioare

Când vă aduceți instrumentele înapoi acasă, spălați-le cu peroxid de hidrogen și păstrați-le pentru data viitoare.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News