transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Cum sa cresti profitul unei firme in timp foarte scurt

Cum sa cresti profitul unei firme in timp foarte scurt

Orice companie functioneaza dintr-o ratiune simpla: sa fie profitabila, sa aduca un nivel cat mai ridicat de castiguri actionarilor sai. Desigur, etica in afacerile moderne conteaza foarte mult si firmele sacrifica o parte din profit pentru considerente legate de responsabilitatea sociala corporativa, ceea ce poate fi in acelasi timp perceput drept un cost de marketing absolut firesc si necesar. Insa, in cele din urma, orice manager stie ca trebuie sa aiba o cifra de afaceri consolidata, vanzari "pe plus", costuri operationale tinute sub control si, drept rezultat, profit cat mai insemnat. "Jocul" in afaceri se contorizeaza prin rezultatul financiar, la final acesta este cel care conteaza. In perioadele de investitii masive, profitul poate fi inexistent la nivel general, insa activitatea in sine trebuie sa fie una cat mai profitabila, in ciuda costurilor ocazionale asociate respectivelor investitii.

Esti nemultumit de nivelul de profitabilitate al firmei pe care o manageriezi? Cea mai la indemana solutie este optimizarea proceselor de afaceri. De cele mai multe ori, chiar si cand "este bine", se poate "si mai bine" in business. Drept dovada, multe companii, chiar corporatii, au trecut prin procese de optimizare de business si au reusit sa treaca pana si peste perioade in care vanzarile au scazut din motive legate de piata. S-a aratat astfel ca optimizarea proceselor de afaceri poate conta enorm in balanta de venituri si cheltuieli.

Exista mai multe metode prin care se poate realiza aceasta optimizare a afacerii. Trebuie analizata functionarea tuturor departamentelor, trebuie studiate cheltuielile si cautate alternative mai ieftine. De obicei se apeleaza la consultanta si exista companii specializate care pot face un audit. Exista firme care in mod direct chiar se pot ocupa de costurile asociate anumitor cheltuieli si care pot negocia contracte cu furnizorii - de exemplu pe partea de energie, telefonie mobila si internet etc. Costul asociat resurselor umane este o alta chestiune ce trebuie analizata atent.

Pentru a se actiona cat mai punctat, cat mai eficient, este bine sa fie utilizata tehnologia pentru optimizarea proceselor de afaceri. Mai exact, la fel cum se folosesc tablete, mini-laptopuri si smartphone-uri pentru munca de teren a angajatilor (un agent de vanzari va putea trimite imediat o oferta dupa o intalnire cu clientul), se pot instala programe complexe care asigura eficienta ridicata si controlul tuturor proceselor de business din companie. Astfel de software modern de gestiune, control si acces la operatiuni este ideal mai ales in cazul companiilor medii si mari, unde exista mai multe departamente, mai multe echipe.

Cu ajutorul tehnologiei moderne se va economisi mult timp in diverse procese de business si astfel totul va functiona mai bine in companie. Timpul este o resursa valoroasa, iar acest lucru se va vedea in foarte scurt timp in cadrul rapoartelor financiare perioadice. Exista pe internet multe rapoarte si comunicate de presa despre companii care, dupa implementarea anumitor solutii software, au reusit sa ajunga foarte rapid la rezultate mult mai bune din punct de vedere financiar. Pentru a putea studia ce variante se potrivesc afacerii tale, ideal este sa apelezi la o firma de consultanta care are solutii in zona de tehnologie si experienta relevanta in acest context.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News