transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Intoarcerea spre natura, dar in varianta moderna - bicicletele electrice

Intoarcerea spre natura, dar in varianta moderna - bicicletele electrice

In toate tarile dezvoltate se observa de ani buni un tot mai mare interes spre utilizarea bicicletelor. Trendul este incurajat de autoritatile locale si centrale in multe tari europene. Se investeste in infrastructura de specialitate pana la nivelul de... autostrada de biciclete. Mai mult, exista fel de fel de drumuri si circuite turistice destinate exclusiv pasionatilor de ciclism. Bicicletele sunt utilizate de persoane de toate varstele, de la copii pana la pensionari.

In mod uzual, bicicletele sunt folosite atat in timpul liber, cat si in sine pentru a indeplini functia de transport spre locul de munca, spre scoala sau spre alte zone de interes. Este clasic exemplul orasului Amsterdam, unde bicicletele sunt mult mai prezente in peisajul urban decat masinile. Insa trendul pro biciclete este evident in tot mai multe zone, din motive ce tin de necesitatea combaterii poluarii si de promovarea unui stil de viata cat mai sanatos.

In Romania se fac pasi greoi in acest sens, dar se fac. Marile orase au tot mai multe proiecte legate de ciclism, uneori realizate (sau doar promise) de autoritati, iar in alte cazuri cu implicarea unor bani privati. Cert este ca acest stil de viata este promovat la scara larga si in tara noastra. Intoarcerea spre natura are insa si un aliat modern: existenta bicicletelor electrice, tot mai prezente si tot mai accesibile la cumparare.

Inchiriere bicicleta electrica de oras in Bucuresti - iata ca exista si asa ceva. Cei care vor sa experimenteze din cand in cand utilizarea unei biciclete electrice in oras pot gasi o firma specializata in inchirierea acestora. "Bucurestiul este un oras frumos si inseamna mai mult decat artere principale iar bicicletele pe care le veti inchiria de la noi sunt pregatite sa va insoteasca in cele mai frumoase locuri din oras. Bicicleta electrica are o autonomie de pana la 80 km si viteza de rulaj este una foarte placuta si indeajuns pentru a acoperi multi kilometri intr-un timp scurt", se mentioneaza pe bikerent.ro. Astfel, nu este necesara investitia intr-o bicicleta electrica de calitate, ci aceasta se poate inchiria in conditii foarte buna, daca nu este utilizata chiar la modul continuu.

O alta varianta: bicicleta electrica mountainbike, ideala pentru pasionatii de offroad si nu numai. Inchiriere bicicleta electrica mountainbike se poate face simplu, iar produsul utilizat va fi de cea mai inalta calitate tehnica. Vorbim de biciclete mountainbike asistate electric marca Cube Stereo cu motor Bosh de 75 nm, 25 Watt si baterie Bosh Power Pack 5. Prin zone de munte, o astfel de bicicleta iti va oferi confort si siguranta. Bicicletele de acest gen sunt echipate cu GPS, pentru localizare usoara.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News