transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Cea mai buna selectie de laptopuri, calculatoare si imprimante second hand

Cea mai buna selectie de laptopuri, calculatoare si imprimante second hand

Uneori, second hand poate sa fie o optiune demna de luat in seama. Daca in cazul anumitor produse unii utilizatori pot simti un disconfort in a utiliza produse care au mai fost folosite de altii, in cazul dispozitivelor IT&C lucrurile stau destul de diferit. Produsele de acest gen sunt considerate a fi de folosinta indelungata, pot fi foarte usor curatate exterior si interior (din punct de vedere al informatiei), deci sunt "ca noi" atunci cand sunt preluate la mana a doua, cu un discount considerabil fata de pretul standard, evident.

Exista extrem de multi utilizatori care isi cumpara laptopuri si smartphone-uri de pe site-urile de anunturi, de la alti utilizatori. Insa aceasta varianta nu este tocmai sigura, pentru ca a cumpara de la un necunoscut, fara nicio garantie, implica riscuri insemnate. De ce sa risti astfel sute sau mii de lei, cand poti gasi produse second hand IT cu care sa mergi la sigur?! Computere desktop, laptopuri, monitoare si imprimante second hand gasesti online in magazine specializate, la preturi foarte mici, cu garantie acordata in conditii legale! Evident, si in acest caz nu toate magazinele online ofera acelasi nivel de calitate. Este bine deci sa nu alegi la intamplare si sa analizezi cu atentie promisiunile unui magazin online si toate perspectivele inainte de a face o achizitie.

O recomandare ar fi laptopdell.ro, un e-shop cu o gama larga de computere, laptopuri, imprimante, servere, monitoare, imprimante si chiar componente second hand. Preturile sunt foarte, foarte mici, deci accesibile oricarei persoane. Trebuie desigur sa compari preturile tinand cont de caracteristicile produselor. Cea mai buna idee este sa cumperi un produs second hand mult mai bun cu aceeasi bani cu care ai cumpara un produs nou cu caracteristici evident mai slabe. Astfel, poti considera ca ai parte de un upgrade gratuit, acesta este compromisul pe care il accepti. Produsele second hand sunt de obicei reconditionate si testate, astfel incat sa nu ai surprize neplacute. Oricum, te ajuta garantia oferita de comerciant.

Inca un element important: produsele second hand IT provin de la branduri de top si au fost utilizate destul de putin. Pot prezenta grad estetic de uzura, dar redus. In principiu, functioneaza ca produsele noi, deci le vei utiliza in mod eficient. Laptopuri second hand, computere second hand si monitoare second hand sunt comandate adesea inclusiv de catre companiile mici si medii care isi doresc echiparea unor birouri cu bugete mici, insa indeplinind toate nevoile tehnice. Mai exact, operatiunile companiei respective vor putea fi facute in conditii foarte bune. Produsele de acest gen nu reprezinta, evident, cele mai interesante noutati de pe piata, dar adesea nu ai nevoie de un dispozitiv de ultima generatie, ci doar de unul foarte bun, care sa iti indeplineasca toate asteptarile.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News