transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Spatii industriale de inchiriat si de vanzare

Spatii industriale de inchiriat si de vanzare

Companiile care cauta spatii industriale de inchiriat sau chiar de vanzare pot sa gaseasca rapid si comod astfel de proprietati direct pe internet. Exista multe website-uri cu profil imobiliar, insa cele mai multe dintre acestea pun in prim-plan proprietatile rezidentiale. Mai mult decat atat, acolo pot aparea unele spatii improvizate, care de fapt nu sunt potrivite unor activitati industriale - productie, depozitare, procesare etc.

Exista insa si posibilitatea de a cauta foarte simplu proprietati industriale intr-o baza de date exclusiv dedicata acestei nise de pe piata imobiliara. Indiferent daca se cauta hale industriale, hale de productie sau spatii de depozitare, indiferent de zona din tara care este in interesul clientului, se poate utiliza motorul de cautare de pe proprietati-industriale.ro.

Pe acest website se alege mai intai zona (de exemplu Bucuresti - Ilfov sau zona de Nord - Vest (Transilvania Nord si Maramures), apoi se piate alege orasul dorit, daca se doreste o cautare si mai amanuntita. Se pot gasi atat proprietati de inchiriat, cat si proprietati de vanzare. Exista spatii de toate dimensiunile, inclusiv spatii foarte mari, care nu se promoveaza de obicei pe website-urile generaliste din sectorul imobiliar, tocmai pentru ca se adreseaza unui target extrem de restrans format din companii mari si investitori in logistica.

Fiecare proprietate este prezentata cu fotografii si informatii text, cu accent pe datele relevante precum suprafate, localizare, pret, termen al disponibilitatii. Pentru ca totul sa fie clar, fiecare proprietate este prezentata amanuntit, cu dotari, avantaje, inaltime si orice informatii importante, totul clar, concis, exact. Este prezentata localizarea si pe o harta online, iar la conditiile de inchiriere se poate afla daca proprietatea poate fi inchiriata cu 0% comision.

"Departamentul nostru de Proprietati Industriale ofera servicii de inchiriere si consultanta atat pentru dezvoltatori internationali cat si pentru ocupanti internationali. Cunostiintele avansate in piata locala si bazele de date actualizate ne permit furnizarea studiilor comparative precum si oferte din toate dezvoltarile de spatii industriale din Romania", spun cei de la Activ Property Service pe website-ul mai sus citat.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News