transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Alege un furnizor de instalatii si echipamente electrice de calitate

Alege un furnizor de instalatii si echipamente electrice de calitate

Daca ai o afacere in domeniul retail si daca aloci spatiu inclusiv produselor din categoria instalatiilor si echipamentelor electrice, ai nevoie sa colaborezi cu un furnizor de incredere, capabil sa-ti livreze mereu la timp comenzile de produse de cea mai buna calitate, pe placul clientilor finali. De asemenea, daca esti reprezentantul unei companii si doresti sa faci achizitii de produse din aceasta categorie, este ideal sa colaborezi cu o firma mare, ce poate oferi varietate, siguranta si preturi mici la orice comanda.

O recomandare in acest sens este SPIN Com-Exim, una dintre cele mai cunoscute firme de pe piata instalatiilor si echipamentelor electrice din Romania, avand experienta de peste 25 de ani in acest sector de business. Compania poate oferi preturi minime pentru ca activeaza in calitate de importator si distribuitor, cu certificari ISO si IQ NET. Nu conteaza cat de mare este comanda, cat de complex este proiectul. Se pot asigura livrari de orice volum intr-un timp foarte scurt, pentru ca stocurile proprii sunt alimentate in permanenta, iar firma dispuse chiar de flota proprie de autovehicule.

"Cu o cifra de afaceri de peste 7 milioane de euro, SPIN Com-Exim deruleaza parteneriate pe termen lung cu lanturi de retail, sute de magazine de profil, firme de constructii si electricieni, fiind recunoscuta pentru gama variata si calitatea produselor sale. Produsele pe care le compania le comercializeaza variaza de la cabluri si conductori, tablouri si sigurante si pana la becuri si instalatii de iluminat, echipamente si alte produse electrice utilizate in constructii si la amenajarea locuintelor", se precizeaza pe website-ul oficial al companiei.

Clientii care se inregistreaza in calitate de parteneri comerciali pot vizualiza online preturile produselor disponibile in oferta. Exista de asemenea online catalog pdf de produse si diverse brosuri (aplice LED, becuri LED, corpuri LED) in format de asemenea pdf. Mai trebuie spus faptul ca SPIN Com-Exim este unic importator in Romania al produselor DeLight si ODOSUN, dar comercializeaza si brandul propriu de produse electrice SPIN Electrice.

Ai nevoie de un distribuitor electrice engros, ai gasit iata solutia cea mai buna! Priza, intrerupatoare, cabluri electrice, corpuri si surse de iluminat, produse din categoria tablou si sigurante, lanterne, baterii, acumulatori si multe altele pot fi registe in oferta companiei.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News