transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Cele mai practice biciclete electrice: bicicletele electrice pliabile

Cele mai practice biciclete electrice: bicicletele electrice pliabile

Daca vrei sa-ti cumperi o bicicleta noua, ai putea analiza oferta de biciclete electrice pliabile MonkeyBoard, care atrag tot mai multi pasionati de ciclism. Astfel de biciclete sunt ideale pentru mediul urban, oricat de mare ar fi aglomeratia in trafic. Nu conteaza daca locuiesti in Bucuresti sau in alta localitate, poti comanda produsul online si il vei primi rapid prin curier, apoi te vei bucura de mobilitate maxima.

Bicicletele electrice sunt cele mai practice biciclete, pentru ca ofera autonomie indelungata, iar utilizatorul nu mai depune atat de mult efort. Este ca intr-o masina, doar ca nu polueaza, nu are costuri ridicate si... este bicicleta, deci iti ofera senzatia placuta a plimbarii in aer liber plus iti permite sa te strecori rapid prin trafic. Se poate si mai bine? Se poate! Bicicletele electrice pliabile sunt cele mai practice biciclete electrice! Si asta pentru ca sunt biciclete, sunt electrice si sunt pliabile - deci 3 in 1 la partea de mari avantaje.

O bicicleta electrica pliabila de la MonkeyBoard are un cost prietenos, in ciuda performantei ridicate. Bicicleta electrica pliabila are autonomie ridicata, deci permite mobilitate in mediul urban: pana la 60 de kilometri (incarcarea bateriei in 3 ore). Viteza este optima - pana la 25 de km / h, adica maximul acceptat de legislatia europeana pentru vehicule conduse fara a fi necesar permis al conducatorului. Bicicleta electrica pliabila DAT EV este destinata persoanelor cu o masa corporala maxima de 100 de kg. Produsul in sine are o greutate de 12 kg.

Bicicleta electrica pliabila este usor de utilizat, dar si usor de parcat / pastrat, tocmai pentru ca se pliaza simplu. Indiferent de anotimp, poti folosi bicicleta prin oras pentru a te deplasa dintr-un loc in altul, de exemplu pentru a merge chiar la locul de munca. Oricum ar fi vremea, nu transpiri excesiv si astfel iti protejezi sanatatea.

Daca vei comanda bicicleta electrica pliabila DAT EV de la MonkeyBoard (vezi caracteristici complete si chiar video pe website), o vei primi prin curier fara costuri de transport. Ai garantie 24 de luni, deci ai siguranta unui produs original, realizat din materiale de cea mai buna calitate.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News