transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Bitcoin si alte monede - risc si oportunitate

Bitcoin si alte monede - risc si oportunitate

Se poate spune ca mai toata lumea a auzit despre existenta monedei bitcoin, macar in stirile care vorbesc despre succesul acestei monede si despre sumele fabuloase pe care le-au castigat unele persoane in urma unor investitii inainte de cresterile din ultimii ani. Bitcoin este doar promotorul acestei industrii a criptomonedelor. Acum, exista la indemana ultilizatorilor zeci de alte monede populare, sute de alte monede in care se poate investi. Unele criptomonede au deja un istoric fantastic, un parcurs asemanator cu bitcoin-ul sau poate chiar mai interesant, daca ne gandim ca au crescut mult intr-un interval si mai scurt de timp.

Totusi, bitcoin-ul ramane varful de lance al domeniului. Toate celelalte criptomonede urmeaza in mare parcursul bitcoin-ului, insa nu exact! Astfel, cei care isi asuma si mai multe riscuri pot paria pe unele monede mai putin dezvoltate, care pot avea un grad de crestere si mai accelerat! Cautand stiri despre bitcoin, ethereum si alte asemenea, se pot gasi usor si vesti negative, informatii despre prabusirea acestor criptomonede in anumite momente.

In anul 2018, dupa o perioada de crestere accelerata la inceput de an, a urmat un trend descendent ce este evident. Chiar in prezent, in conditiile in care bursele din intreaga lume trec prin momente de tulburare, criptomonedele s-au lovit din nou de scaderi insemnate. In concluzie, exista permanent un risc major in a investi in bitcoin si "fratii" sai. Nu trebuie facute investitii la intamplare, conteaza foarte mult momentul in care se cumpara si momentul in care se vinde. Se pot face speculatii, dar este nevoie inclusiv de noroc, caci volatilitatea este extrem de mare. Sunt foarte frecvente cresteri si scaderi de peste 10% in doar cateva zile.

Pentru cumparare bitcoin, se poate cauta online un exchange de bitcoin care sa permita transferul de bani clasici in acesti bani digitali considerati de unii drept bani ai viitorului. Este simplu si fara riscuri sa faci asemenea tranzactii, ca la casele de schimb valutar. Riscurile apar ulterior, in sensul ca trebuie sa-ti asumi ca poti pierde o parte din bani sau chiar toata suma - nu este garantii pe aceasta piata a criptomonedelor, asa cum exista spre deosebire in cazul depozitelor bancare in Uniunea Europeana. Cert este ca poti profita si de oportunitati, iar daca ai niste bani "in plus" pe care iti permiti sa ii risti, poti incerca sa ii multiplici. Este important totusi sa te informezi foarte bine inainte si eventual sa ceri sfaturi din partea unor "jucatori" cu experienta.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News