transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Compania DDD iti salveaza casa de la dezastru

Compania DDD iti salveaza casa de la dezastru

Cu mai putin de o luna in urma am avut un incident tare neplacut. In apartamentul in care locuiesc si-a facut cuib o familie de soricei. Aceasta fusese descoperita de catre catelusa familiei, Sasha. Soriceii isi facusera cuib chiar in paturile de iarna, pe care sotia le tinea in sifonier.

Speriati, nu am situt cum sa actionam si am cautat sfaturi utile pe internet. Majortiatea persoanelor de pe forum, care discutau despre acest subiect, recomandau tuturor sa apeleze la Compania DDD.

Am cautat Compania DDD pe internet iar site-ul lor a aparut imediat. Aceasta este o firma profesionala de deratizare, care se ocupa si de dezinsectie si dezinfectie. Tot pe site-ul lor am avut ocazia sa consult tabelul cu preturi servicii deratizare. Am ajuns la concluzia ca pentru apartamentul nostru cu 3 camere costurile nu vor fi atat de mari si ca merita sa incerc serviciile acestei firme.

Cand am sunat, telefonul a fost imediat preluat, iar operatorul mi-a confirmat solicitarea. Acesta mi-a spus ca vor trimite, in cel mai scurt timp, un echipaj pentru a analiza zona. Norocul meu este ca locuiesc in Bucuresti, iar echipa nu a facut mai mult de 2 ore pana la mine acasa.

Odata ajunsi, expertii de la DDD au inceput sa inspecteze fiecare coltisor al casei pentru a da de urmele soarecilor. Au conclus ca situatia nu este atat de grava precum am facut-o noi, insa tot trebuie sa deratizeze locuinta iar noi trebuia sa lasam geamurile deschise, cel putin 12 ore. In seara aceea am innoptat la un prieten de familie. A doua zi, cand am intrat, casa era in regula si nici urma de familia de soricei. De asemenea, echipa Companiei DDD a confirmat ca nu au eliminat doar daunatorii ci si bacteriile pe care acestia le poarta.

Recomand, cu cea mai mare incredere, serviciile oferite de Compania DDD, deoarece cei din echipa sunt adevarati profesionisti in domeniu si vor rezolva situatia rapid si eficient.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News