transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Problemele de cuplu pot fi rezolvate... in cuplu

Problemele de cuplu pot fi rezolvate... in cuplu

In lumea moderna, viata foarte activa are si parti negative, printre care faptul ca viata profesionala este pusa adesea mai presus decat viata personala, cel putin din punct de vedere al alocarii de timp si resurse de energie. In acest fel, cele doua persoane din cuplu au tendinta sa se indeparteze daca petrec putin timp impreuna si mai ales daca, din cauza tensiunii generale, ajung sa se certe destul de des. Nu intamplator numarul de divorturi este atat de ridicat si asta tinand cont doar de statisticile cu privire la cei care au facut deja anterior pasul casatoriei (altfel, numarul de despartiri este mult mai mare la cuplurile necasatorile, care nu apar in astfel de statistici).

Problemele de cuplu necesita timp si interes pentru a fi rezolvate cat mai bine. Problemele de cuplu pot fi rezolvate cel mai bine... in cuplu. Este important ca ambele persoane sa isi doreasca acest lucru si sa fie dispuse sa discute, sa asculte, sa faca unele concesii, sa accepte ca nu se poate sa iti impui dorintele intotdeauna in fata celuilalt. Viata de cuplu este imposibila fara mici compromisuri, dar desigur acestea nu trebuie sa fie legate de chestiuni majore - daca exista optiuni total divergente, atunci viata impreuna nu este posibila in bune conditii, pe termen lung...

Una dintre problemele de cuplu poate fi legata de viata sexuala. In acest caz, este bine sa fie cautate remedii. Discutiile sunt din nou un factor important si trebuie gasita o solutie de compromis. Daca celalalt nu se simte confortabil in anumite posturi, partenerul trebuie sa il inteleaga si sa se caute din nou alternative, dar mereu impreuna - ambele persoane trebuie sa fie cat mai deschise in a comunica si a gasi variante acceptabile. Daca exista probleme de disfunctii sexuale in cuplu, primul pas trebuie sa fie cautarea de tratamente.

De preferat, tratamente naturiste, suplimente alimentare pentru probleme legate de sex. O solutie ar fi de exemplu tian li, originalul tratament cu fiole cu capac auriu, recunoscut de tot mai multe persoane. Acest remediu are efecte benefice pentru obtinerea de erectii puternice si de lunga durata. In caz contrar (daca nu se cauta astfel de solutii), viata sexuala este afectata negativ, vor aparea frustari si poate chiar incalcarea pactului de fidelitate in cuplu.

Daca probleme de cuplu sunt mai ample, se poate merge - tot in cuplu, de preferat - la specialisti. Ne referim aici la terapeuti (chiar medici) care pot rezolva probleme de natura fizica sau de natura psihologica (inclusiv de comunicare), dupa caz.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News