transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Niciun om nu doreste sa deranjeze si sa produca suferinta prin moartea sa

Niciun om nu doreste sa deranjeze si sa produca suferinta prin moartea sa

Omul cu suflet de aur nu doreste sa vada pe nimeni plangand peste sicriul sau. El nu isi pune niciodata intrebarea:„Oare cine va plange dupa mine? Cat ma vor jeli sotia si copiii?”, ci isi doreste sa ii stie linistiti, sa fie sigur ca fac fata despartirii si viata lor merge mai departe.

Omul care a trait decent, care a dus o viata discreta si isi iubeste familia fara rezerve nu doreste sa deranjeze sau sa bulverseze prin moartea sa.

Daca ar putea, sa fiti siguri ca asa cum si-a facut o asigurare de viata si de sanatate, in caz de pericol sa nu fie o povara pentru cei apropiati, si-ar rezerva si repatriere decedati la cea mai serioasa firma de servicii funerare, care sa preia totul, absolut toate sarcinile legate de aducerea in tara a sicrielor cu trupul sau neinsufletit.

Un om cu suflet bun ar muri de durere la gandul ca sotia sau copilul sau este nevoit/a sa plece prin lume, sa-l caute si sa-l aduca mort in tara.

El este fericit ca se pot solicita servicii de repatriere decedati Anglia si ai sai il pot astepta la capela, dupa ce si-au pus gandurile in ordine si au acceptat situatia ca fiind o stare de normalitate.

Cine si-ar dori sa fie vazut pentru ultima data intr-o stare deplorabila care sa starneasca mila sau teroarea? Chipul acela incremenit si palid, cu cercane, izul specific de mort induc starea depresiva. Persoanele apropiate vor avea inimile sfasiate ca l-au vazut pe cel drag asa si mai ales ca oamenii straini veniti sa ii aduca un ultim omagiu l-au vazut asa!

In plus, nimanui nu-i face placere sa isi priveasca imaginea si conditia sa in devenire.

Nu vrei sa deranjezi nici viu, cand poti ajuta pe toti cei care au nevoie, dar mort, cand nu mai poti intoarce serviciul?

Cu profesionistii firmei de pompe funebre prezentate mai sus nu-i deranjezi sub nicio forma pe cei dragi, fiindca dupa ce si-au dat acceptul ca tu sa fii adus de reprezentatii firmei va veti intalni la capela.

Ati avut un astfel de om greu de inlocuit in familie si l-ati pierdut? Atunci sa va straduiti sa nu plangeti mult si sa solicitati servicii celei mai bune firme de pompe funebre!

Cititi mai multe articole din arhiva Play News