transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Un audit de mediu te poate ajuta sa eviti probleme majore

Un audit de mediu te poate ajuta sa eviti probleme majore

Protectia mediului a devenit o chestiune de maxima importanta in Uniunea Europeana si nu numai, practic in toate tarile cu un nivel cel putin mediu de dezvoltare. Legislatia in domeniu devine tot mai stricta, companiile sunt obligate sa se conformeze noutatilor legislative si sa cheltuiasca uneori sume destul de mari pentru a diminua sau evita impactul negativ al poluarii mediului inconjurator. Chiar daca din punct de vedere economic se poate considera ca unele costuri sunt "neplacut" de mari, trebuie sa intelegem ca este o necesitate absoluta pentru comunitati ca aerul pe care il respiram si apa pe care o bem si o utilizam sa ramana cat se poate de curate.

Compania pe care o reprezinti respecta in totalitate cerintele de mediu? Mai ales daca activeaza in anumite domenii din industrie, atentia la acest subiect trebuie sa fie maxima, pentru ca se risca altfel probleme majore: pe de o parte penalitati insemnate si poate chiar oprirea activitatii pe o anumita perioada, pe de alta parte probleme la nivel de imagine, care pot afecta grav credibilitatea firmei si vanzarile acesteia, precum si relatiile cu partenerii de afaceri. Respectarea celor mai exigente standarde in materie de protectia mediului poate aduce in schimb beneficii la nivel de responsabilitate sociala corporativa.

Un audit de mediu poate sa fie primul pas important: evaluarea gradului de conformare al firmei la legislatia existenta. Mai mult decat atat, se iau in calcul si schimbarile legislative anticipate si standardele corporative specifice de mediu si de sanatate, precum si de securitate operationala.

"Ne sprijinim clientii in a intelege sensul cerintelor legale nationale si europene, pentru a le putea aplica in mod relevant in propriile activitati. In procesul de audit ne bazam pe o cunoastere solida a cadrului legal in vigoare si pe abilitatile tehnice ale consultantilor nostri de a intelege procesele si activitatile companiilor. Urmarim ca procesul de audit sa conduca la imbunatatirea conformarii cu cerintele legislative, la anticiparea si reducerea unor riscuri viitoare asociate si la eficientizarea costurilor de conformare", explica cei de la AUDITECO GES, o firma de specialitate cu indelungata experienta in servicii globale de mediu. Compania are in portofoliu numerosi clienti importanti si numeroase proiecte pentru care a oferit consultanta.

Auditul de mediu si servicii legate de consultanta pe probleme de mediu pot fi utile unei companii si inainte de dezvoltarea unui nou proiect, inainte de o achizitie importanta sau inainte de intrarea pe o noua piata, unde trebuie analizate inclusiv riscurile specifice si costurile necesare conformarilor legislative.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News