transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Mai mult decat un website: un magazin online

Mai mult decat un website: un magazin online

Exista tot mai multe articole despre antreprenori de succes in e-commerce, in Romania. Nu este nevoie sa ne uitam la exemplele de mare succes in alte tari, caci avem multe afaceri antreprenoriale in mediul online din tara noastra. Ne putem referi atat la mari magazine online romanesti (unele exclusiv online), cat si la e-shop-uri de dimensiuni mici si medii, care reusesc totusi sa ofere detinatorilor venituri suficiente sau chiar consistente.

Cand vrei sa lansezi o afacere online, foarte important este website-ul cu care pornesti. Acesta va fi suportul tau de vanzari, deci este important sa indeplineasca mai multe criterii. In mare, trebuie sa fie atractiv si usor de utilizat de catre clienti.

La fel de important este sa fie bine operabil "in spate", in partea de administrare - extrem de important pentru eficienta, pentru un cost cat mai redus la partea de forta de munca. Trebuie sa poti tine costurile sub control si sa poti folosi toate beneficiile de marketing si SEO insite. Pe scurt, lucreaza de la bun inceput cu specialisti atunci cand iti doresti dezvoltare magazin online ca design si programare.

Un e-shop nu este doar un website de prezentare, este un website care iti aduce vanzari si profit in mod direct. Poti avea o afacere exclusiv online, pornita de la zero (sau mutata din mediul offline) ori poti avea o afacere in doua medii - atat clasic, cat si virtual. In orice situatie, te vei folosi de mediul online pentru a atrage clienti si pentru a inregistra vanzari si implicit profit.

Avantajele unui magazin online sunt numeroase in comparatie cu un magazin offline, daca esti tentant sa pornesti acum un business de retail. Online ai sanse mari chiar si fara un buget mare. Online vei avea cheltuieli minime la partea de spatii pentru marfa, managament marfa si spatiu de vanzare (practic, te costa doar realizarea websiteului, optimizarea acestuia, plata gazduirii web si a domeniului).

Elimini costurile mari de inchiriere si nu mai depinzi de un anumit vad comercial. Online, ai acces la toti potentialii cumparatori din Romania sau chiar la nivel international, in functie de tipul de afacere pe care o concepi. Te poti dezvolta cu riscuri mai mici si te poti promova targetat chiar si daca ai o afacere de nisa, care se adreseaza unui grup restrans de persoane (genul de afacere cu sanse mici in mediul offline, mai ales daca nu este pornita intr-un oras foarte mare).

Cititi mai multe articole din arhiva Play News