transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Ce culori purtam cand suntem bronzate

Ce culori purtam cand suntem bronzate

Toate doamnele si domnisoarele asteapta vara. Este momentul cand putem profita de soare si putem obtine un bronz frumos, la malul marii, fara a fi nevoie sa apelam la solar. Desigur, un bronz frumos inseamna un ciocolatiu cu limite si nu acea piele arsa care, pe langa faptul ca este inestetica, poate dauna grav sanatatii. O culoare a pielii frumoasa, decenta, ne face sa aratam mult mai bine si chiar mai slabe.

Pentru a scoate si mai mult in evidenta bronzul trebuie sa stim ca este necesar sa purtam anumite culori. De evitat sunt culorile inchise care nu fac decat sa ne faca sa parem o pata neagra si atat. Adoptati tinute in culori cat mai deschise. Cele mai indicate sunt albul si galbenul. De exemplu, o rochie galbena, vaporoasa, pe o piele frumos bronzata va va face sa aratati ca o zeita egipteana. Daca nu stiti de unde sa va procurati rochii galbene care sa va faca sa aratati perfect, va recomandam magazinul online Answear.

Aici puteti alege din peste 60 de modele de rochii integral galbene sau cu aceasta culoare in compozitie. Afara de faptul ca au culorile potrivite, veti beneficia si de produse de calitate superioara, de la brand-uri renumite precum Mango, Answear, Adidas, Vero Moda, Marciano Guess si multe altele. Preturie sunt mai mult decat accesibile si puteti sa le aveti direct acasa printr-o simpla comanda.

Chiar daca la plaja mergeti sa va bronzati, acordati o deosebita atentie si costumului de baie. Daca inainte de a capata un bronz frumos, putem purta costume in culori inchise, dupa ce suntem cu pielea ciocolatie, este de preferat sa purtam culori deschise. Puteti comanda astfel de costume de baie online de pe answear.ro. Sunt rezistente, frumoase si, ca si rochiile, de la brand-uri mari.

Astfel, nu evitati sa purtati vara culori cat mai deschise, materiale cat mai placute si vaporoase pentru un look divin.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News