transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Solutiile ERP, implementate de tot mai multe companii

Solutiile ERP, implementate de tot mai multe companii

Cu cat activitatea unei companii este mai complexa, cu atat nevoia de a avea un sistem de planificare, centralizare si control a resurselor firmei este mai mare. Pentru eficientizarea activitatilor si pentru orientare spre crestere, un sistem ERP este foarte util. Acesta reuseste un management integrat al tuturor operatiunilor din companie, intr-o plaforma comuna. O singura solutie reuseste asadar sa centralizeze procesele, reunind toate resursele astfel incat acestea fie disponibile intregii firme. Oameni si componente software si hardware lucreaza asadar impreuna, punand in valoare toate beneficiile ca un intreg.

Pentru o solutie ERP in Romania pe baza de abonament se poate alege SmartBiz 365. "Ofera-i modelului tau de business puterea de care are nevoie! Am redefinit un produs eficient (Microsoft Dynamics NAV) si am creat pentru afacerea ta o solutie ERP mai accesibila ca oricand", explica reprezentantii companiei ce ofera acest produs ERP.

SmartBiz 365 se bazeaza pe platforma sistemului Microsoft Dynamics NAV, dezvoltat in cloud, deci este practic o solutie confirmata la nivel de piata globala, cu foarte multi utilizatori multumiti. "Cu ajutorul experientei acumulate de XAPT, poti fi sigur ca te bucuri de o solutie ERP sigura, inovatoare, care poate fi accesata de oriunde", se precizeaza pe smartbiz365.ro, acolo unde se mai mentioneaza ca "Accesezi datele tale oricand si de oriunde. Companiile moderne se dezvolta rapid, confruntandu-se cu cerinte din ce in ce mai complexe pentru solutia de business detinuta. SmartBiz 365 se adapteaza la aceste nevoi de business, sustinand cresterea afacerii tale".

Solutiile ERP sunt implementate de tot mai multe companii, de la IMM-uri la mari corporatii (cele din urma nici nu concep activitatea fara o astfel de solutie software de succes). Gratie avantajelor sale (infrastructura in cloud, costuri tinute mereu sub control, fixe in fiecare luna, suport pentru utilizator si inovare continua de care profita toti clientii in mod gratuit, prin actualizarea automata), SmartBiz 365 poate fi o alegere inspirata.

Cei care se gandesc sa implementeze o solutie ERP convenabila in companie dar nu au inca toate informatiile pot solicita o discutie cu un reprezentant de vanzari, cu un specialist care poate oferi idei si variante perfect adaptate companiei in cauza. Solutia ERP este flexibila, dar usor de implementat, gata de lucru in scurt timp.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News