transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Work in Australia - internship de 12 luni

Work in Australia - internship de 12 luni

Cum suna sa lucrezi timp de 12 luni in Australia? Pare excentric, dar este foarte posibil. Pentru orice roman, o astfel de experienta va fi una cu siguranta de neuitat, cu totul deosebita, pe un continent foarte indepartat. Daca mentionam si salariile ce incep de la 2000 de dolari americani pe luna, cu siguranta ca un astfel de job pare si mai interesant.

Cei de la StudentsExperience, specializati in programe de tip work & travel, propun un internship in domeniul turismului, de 12 luni, in Australia. "Trebuie mentionat de la inceput ca in Australia este o varietate foarte mare de locuri de munca disponibile, insa este imposibil sa le accesati independent din cauza restrictiilor de viza", explica reprezentantii StudentsExperience, care promoveaza acest internship Australia.

Locuri de munca in acest sistem in Australia exista in mai multe domenii - agriculutra, turism de agrement, asistenta medicala, HoReCa, medicina veterinara. Oferta include, printre altele, asistenta in pregatirile de calatorie, viza, asigurare etc., locuri de munca platite foarte bine pe intreaga durata a vizei. Vei include in CV o experienta internationala, iti vei dezvolta deprinderile si cunostintele invatate pe parcursul studiilor. Ai sansa unor noi orizonturi profesionale, iti faci contacte, prieteni etc.

"Toti candidatii trebuie sa aiba varste cuprinse intre 18 si 30 de ani. Cuplurile sunt eligibile. Programul Hospitality este un program de internship platit oferit candidatilor cu inalta calificare, care au realizat studii in domeniul turismului si au o experienta relevanta in domeniul HoReCa. Exista optiuni de 6, 9 si 12 luni. Posturi sunt disponibile in Food & Beverage, Front Office si Culinary. Salariile sunt intre 16 dolari si 20 dolari pe ora in functie de experienta si locul de munca", se mai precizeaza pe website-ul studentsexperience.ro.

Poti gasi numeroase joburi in sistem work & travel, daca te incadrezi la partea de varsta inainte de toate. Cele mai multe oportunitati exista in Statele Unite ale Americii. Inainte sa alegi o experienta de acest gen este bine sa te documentezi online si sa citesti si impresii ale altor persoane care au trecut prin astfel de experiente.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News