transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Echipamente frigorifice profesionale pentru industria HoReCa

Echipamente frigorifice profesionale pentru industria HoReCa

Poate frigul nu este pe placul tuturor, dar este cea mai buna metoda de a pastra in conditii perfecte, pe termen scurt, mediu sau lung, alimente si bauturi diverse. De fapt, in cazul bauturilor, in unele situatii este vorba despre nevoie (lactate, sucuri naturale etc.), in alte cazuri doar despre dorina consumatorului (daca ne gandim la produsele care se consuma reci, precum berea si sucurile imbuteliate).

Cert este ca, in industria HoReCa, echipamentele frigorifice profesionale sunt de nelipsit, pentru un business de succes. In cazul restaurantelor, barurilor, supermarketurilor, cofetariilor si a multor astfel de spatii de alimentatie publica si retail cu bunuri de larg consum, alegerea aparatelor frigorifice nu trebuie facuta la intamplare. Este important sa fie alese produse profesionale de cea mai buna calitate, precum cele din oferta TC Romania.

"Inca din anul 1986, grupul Thermotechnika Crown Cool produce si distribuie echipamente frigorifice profesionale de calitate superioara la nivel european. Productia bine organizata si echipa internationala cu experienta in domeniu ne permit sa indeplinim cerintele pietei, dand dovada de flexibilitate si oferind un raport calitate - pret imbatabil. Satisfactia clientilor este principalul obiectiv al companiei noastre. Incepand din 2015, TC Romania Crown Cool produce camere frigorifice care raspund noilor cerinte ale pietei: echipamente economice, ecologice si eficiente", se mentioneaza pe site-ul web oficial al brandului mai sus amintit.

Ce gasim in oferta companiei? Echipamente frigorifice, echipamente gastronomice, camere frigorifice, racitoare de bere, echipamente si accesorii HoReCa, dar si produse si solutii pentru instalatii de climatizare si ventilatie. Varietatea de produse este mare pe fiecare segment. La comanda se pot livra produse care sa satisfaca perfect nevoile oricarui comerciant sau producator activ in retail sau HoReCa.

De altfel, in portofoliul de clienti ai companiei se regasesc numeroase companii cunoscute, de la branduri internationale pana la companii mai mici, nationale si locale. Transportul este gratuit pentru orice comanda de produse, indiferent de adresa unde se afla sediul firmei sau punctul de lucru unde se doreste livrarea produselor.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News