transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Momente dificile si reusite in afaceri

Momente dificile si reusite in afaceri

Orice antreprenor are o poveste lunga despre etapele prin care au trecut afacerile sale. Orice aspirant la statutul de antreprenor trebuie sa stie ca nu este usor sa dezvolti o afacere si ca vor fi cu siguranta si momente grele, nu doar momente fericite. Statistic vorbind, existand sanse foarte mari pentru orice afacere sa intre in faliment sau sa fie inchisa din lipsa de perspective. Insa exista si afaceri de succes care reusesc sa treaca peste toate incercarile.

Un antreprenor are "viata grea", chinuindu-se sa construiasca o companie intr-un context care uneori ii poate fi nefavorabil. Exista adesea modificari legislative, presiune pe cresterea salariilor si a materiilor prime, furnizori care nu raspund mereu cerintelor si alte situatii ce nu sunt luate in calcul de la inceput, dar trebuie rezolvate "din mers". Cu cat afacerea ajunge la dimensiuni mai mari, cu atat controlul este mai important.

Un exemplu de succes in business poate fi considerat Iustin Paraschiv, care a fondat Carmistin in anul 2000, in baza experientei acumulate in cadrul companiei producatoare de mezeluri Ana si Cornel, afacere detinuta de familia sa. In prezent, Carmistin se afla in topul jucatorilor din industria agro-alimentara din tara noastra. De-a lungul anilor, grupul sau de companii a facut fel de fel de achizitii si investitii, ajungand la valori impresionante.

Si totusi, chiar si Iustin Paraschiv marturisea intr-un material realizat de Business Magazin cu ani in urma ca a avut si momente dificile. Unul dintre aceste momente a fost acela in care a preluat pentru sase milioane de euro Avicola Oltchim in anul 2006. "Acesta a fost cel mai greu moment, pentru ca a doua zi dupa preluare am ramas fara trei sferturi din angajati si a fost un veritabil cosmar sa gasesc oameni", explica antreprenorul.

"La finalul anului 2017, Iustin Paraschiv a decis extinderea grupului Carmistin, achizitionand Avicola Targu Jiu. Prin aceasta tranzactie, Grupul Carmistin ajunge in topul celor mai mari crescatori si producatori de carne de pasare din Romania. Anuntand o investitie viitoare de 20 de milioane de euro, planul de afaceri pentru relansarea capacitatilor din Gorj prevede redeschiderea fermelor si modernizarea tuturor platformelor. Aceasta achizitie reprezinta iarasi una dintre acele decizii curajoase de business menite sa propulseze grupul Carmistin", se mentioneaza pe website-ul grupului Carmistin.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News