transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Nu mai amana momentul instalarii unui recuperator de caldura

Nu mai amana momentul instalarii unui recuperator de caldura

Ai auzit probabil despre inovatia reprezentata de sistemele de ventilare cu schimbator de caldura din cupru, promovata pe piata romaneasca de cei de la Prana. Este vorba despre o metoda simpla si eficienta de a scapa de mucegai si igrasie pe pereti si de a evita in acelasi timp condensul pe geamurile termopan pe durata sezonului rece, cand umiditatea in locuinta ajunge la cote foarte ridicate, iar incalzirea spatiului determina acest proces.

Daca te confrunti cu probleme precum cele mentionate mai sus, nu mai amana momentul instalarii unui recuperator de caldura! Acum, pe perioada sezonului cald, este ideal sa faci astfel de operatiuni. De fapt, nu va fi o mare lucrare, caci produsul se poate livra la domiciliu si este simplu de montat, conform instructiunilor si conform sfaturilor oferite de specialisti.

"Recuperatorul Prana este un sistem de ventilatie cu dublu flux (admisia si evacuarea aerului se face simultan, fara a se amesteca fluxurile de aer). Carcasa sistemului de ventilatie rezidential este confectionat din plastic tip ABC. Iar in calitate de recuperator de caldura, se foloseste un schimbator de caldura din cupru", se precizeaza pe website-ul oficial, acolo unde gasiti si documentatia tehnica, video-uri utile si multe alte informatii.

Sistemul Prana asigura eliminarea aerului contaminat cu microparticule de praf si fum, realizand admisia de aer proaspat si curat din exterior. Astfel, dincolo de toate avantajele anterior prezentate, recuperatorul de caldura ofera si un mediu mai sanatos pentru persoanele din locuinta. Prin producerea transferului de caldura, se asigura eficienta energetica a sistemului indiferent de anotimp.

Aveti sansa de a experimenta cea mai moderna metoda de economisire a energiei: "Sistemul functioneaza foarte simplu; aerul incalzit este evacuat din incapere prin schimbatorul de caldura care cedeaza caldura prin peretele schimbatorului de caldura catre aerul admis in incapere. Datorita recuperatorului Prana coeficientul de recuperare a caldurii ajunge la 91%. Recuperatorul PRANA nu contine filtre. Datorită acestui fapt, coeficientul calitatii energetice a aerului admis in incapere este de 95-97%".

Pe pranaromania.ro pot fi gasite date care sa va ajute sa alegeti recuperatorul de caldura potrivit, in functie de mai multe criterii: destinatia si suprafata incaperii ce urmeaza sa fie ventilata; compartimentarea spatiului; numarul de persoane care se afla de obicei in acelasi timp in acel spatiu; aparatura electrica prezenta in incapere.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News