transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Angajatii instruiti lucreaza mai eficient si mai sigur

Angajatii instruiti lucreaza mai eficient si mai sigur

In orice afacere, personalul este cea mai importanta resursa. Indiferent de numarul angajatilor, oamenii sunt factorul vital pentru un business de succes. Pentru ca totul sa functioneze in cele mai bune conditii, personalul trebuie instruit in mod regulat, nu doar la inceputul activitatii. Instruirea personalului este un proces complex care trebuie sa vizeze toate elementele de lucru, de la cele ce se refera propriu-zis la activitatea prestata, la coduri de bune practici, etica in domeniu etc. O zona foarte importanta in instruire se refera la protectia muncii.

Pe de o parte, protectia muncii este o obligatie legala, conform legislatiei muncii din tara noastra. Insa companiile de succes ar trebui sa mearga dincolo de aceste prevederi obligatorii si sa realizeze permanent o instruire complexa, care sa asigure eficienta sporita. Este foarte important ca evenimentele negative sa fie evitate pe cat posibil, caci acestea ar perturba activitatea companiei. In plus, accidentele de munca afecteaza atmosfera de la locul de munca, deci probleme apar nu doar pentru persoanele afectate in mod direct, ci si pentru toate celelalte persoane care se tem de eventuale probleme viitoare.

Activitatea de instruire a personalului pe zona de protectia muncii ar trebui sa se faca impreuna cu o firma de specialitate, cu larga experienta in domeniu. "In cadrul acestor activitati se incepe cu elaborarea tematicii pentru toate fazele de instruire si stabilirea unui program pentru predarea treptata a notiunilor. Se continua apoi cu informarea si instruirea practica a angajatilor, in domeniul securitatii si sanatatii in munca. La final urmeaza o verificare a cunostintelor dobandite si felul in care acestea sunt aplicate", se precizeaza pe website-ul companiei Avalia, expert in zona de protectia muncii.

"Pentru o buna desfasurare a activitatii la locul de munca, este esential un management profesionist al securitatii muncii, in scopul prevenirii posibilelor evenimente neplacute. Prin consultantii nostri, cu o experienta practica de peste 10 ani in domeniu, Avalia ofera solutiile optime pentru prevenire, protectie si remediere", mai spun cei de la Avalia.

Angajatii instruiti lucreaza mai eficient din toate punctele de vedere. Instruirea trebuie facuta pe mai multe nivele si trebuie realizata in mod serios, alaturi de testarea rezultatelor, pentru a exista asigurarea indeplinirii cu succes a acestei activitati.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News