transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Muzica si copiii

Muzica si copiii

In multe tari europene, dar si in SUA si Canada, de-a lungul dezvoltarii sale cam orice copil ajunge sa invete sa cante la un instrument muzical sau sa participe la cursuri de canto. Muzica este considerata o parte foarte importanta din educatie si din cultura generala. Astfel, la scoala sau in mediul privat, copiii interactioneaza cu muzica in perioada in care isi dezvolta personalitatea.

Copiii au nevoie sa asculte muzica, dar si sa invete sa cante. Muzica ofera liniste, dar iti permite sa te si exteriorizezi mai bine. Muzica te poate ajuta sa te concentrezi mai bine la alte activitati. Din punct de vedere al producerii de muzica, a invata sa canti inseamna dincolo de toate si disciplina si mai ales autodisciplina. Trebuie sa iti setezi anumite intervale de timp in care sa repeti, sa muncesti pentru a ajunge la rezultate care... se aud!

Si in tara noastra exista o tot mai mare preocupare in ultimii ani pentru cursurile de muzica. Copiii pot lua lectii de pian, de chitara, de vioara etc. Pianul este insa considerat un instrument extrem de elegant, iar muzica sa este foarte apreciata. La cursuri canto si cursuri instrumente muzicale pot participa insa nu doar copii, ci si adulti. Desigur, exista pe piata companii specializate care ofera cursuri pentru diferite grupe de varsta. In functie de varsta, metodele si intensitatea procesului de invatare pot fi diferite.

Muzica poate fi o cariera sau doar un hobby - nici macar nu trebuie sa iei aceasta hotarare de la inceput, caci lucrurile vor evolua in mod natural. "In timp, dupa ce sunetele se fixeaza, tehnica ta vocala se perfectioneaza, iar vocea devine cu adevarat un instrument desavarsit, hobby-ul se poate transforma intr-o perspectiva pentru cariera ta. Fie ca este hobby sau cariera, cantul vocal iti aduce multa satisfactie. Este un domeniu pe care doresti sa il explorezi, pentru a te descoperi si a-ti hrani pasiunea", se mentioneaza pe pagina web a Scolii de muzica si teatru Bravissimo ART SCHOOL, in sectiunea de cursuri de canto.

Copiii trebuie indreptati spre muzica, trebuie sa le fie stimulata aceasta legatura, rezultand numai lucruri bune.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News