transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Cand este timpul ca locuinta sa capete un nou aspect

Cand este timpul ca locuinta sa capete un nou aspect

Locuinta personala este spatiul in care traim o mare parte din viata noastra. Daca punem la socoteala chiar si doar noptile dormite acasa, rezulta un timp foarte mare pe care il "consumam" in locuinta noastra. Apoi, evident ca petrecem timp si pe parcursul zilei, mai mult sau mai putin, in functie de profesie, stil de viata etc.

Cert este ca locuinta in care traim ar trebui sa fie una pe placul nostru si nu un spatiu oarecare. Se spune ca nicaieri nu este mai bine ca acasa si asta pentru ca acasa tu faci regulile, totul se intampla asa cum iti doresti sa se intample. Este important ca si amenajarile sa fie pe placul tau.

Orice locuinta are nevoie din cand in cand de o renovare, de o reimprospatare. Apoi, si gusturile noastre se modifica, pentru ca toti evoluam. Poate nu ne mai place tapetul si dorim sa aplicam vopsea, poate dorim anumite culori schimbate si tot asa...

Cand este timpul ca locuinta sa capete un nou aspect? Cand nu te mai simti destul de bine in propria casa, cand vezi ca peretii au nevoie de un update sau cand pur si simplu simti ca ti-ar placea o schimbare. Astfel, momentul poate fi ales obictiv sau pur si simplu subiectiv. Este casa ta!

Daca planifici lucrari de reamenajare, cauta vopseluri decorative de foarte buna calitate. "Vopseaua decorativa de interior raspunde cerintelor de design prin calitate, originalitate si rezistenta. O vopsea pe baza de apa protejeaza mediul in care se afla si este usor de curatat. In acelasi timp, duce mai departe conceptul de reamenajare si aduce un plus de stil in camerele unde este aplicata", spun cei de la Rives, distribuitorul oficial al colectiilor unice de vopsea pe baza de apa dezvoltate de catre Rives Italia.

Vopselurile decorative Rives sunt potrivite atat pentru mediul rezidential, cat si pentru mediul industrial. In portofoliul de clienti ai companiei se remarca inclusiv pensiuni si restaurante. In orice spatiu se pot realiza imagini deosebite, chiar efecte 3D, povesti vizuale cu totul impresionante. Toate acestea vor rezista in timp, daca sunt aplicate conform instructiunilor de utilizare.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News