transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Design: Placarile cu sticla colorata si printata

Design: Placarile cu sticla colorata si printata

In materie de design interior si exterior, se cauta mereu tot mai multe solutii inovatoare, care sa poata incanta privitorii si in acelasi timp care sa asigura rezistenta si validarea altor nevoi specifice (de exemplu rezistenta la anumiti factori precum umiditate etc.). Sticla este mereu o varianta rafinata si a fost in mod repetat reinventata prin procedee aparte de fabricatie, prin colorare si oferirea anumitor calitati estetice si practice.

Tot mai utilizata este metoda de placare sticla colorata si printata. Sticla printata ceramic asigura eleganta si rezistenta chiar si in locuri publice. Placarea peretilor cu astfel de sticla este o modalitate deosebit de eficienta de a realiza o suprafata colorata complex. Se poate infrumuseta locatia cu orice imagine dorita, iar totul va fi foarte usor de intretinut.

Interesant este ca se poate simula un anumit material, de exemplu o suprafata naturala gen lemn sau marmura. Proiectele vor fi cu adevarat originale daca se printeaza diverse imagini creative, alese de beneficiarul lucrarii. Placarea peretilor cu sticla colorata este o solutie perfecta pentru spatii interioare, in special in zone comerciale, dar si in spatii casnice - locuinte.

"Pentru redarea cu acuratete maxima a culorilor ceramice printate, folosim de obicei sticla ultraclara, cu grosimi diferite, in functie de dimensiunile necesare. Printarea cu cerneala ceramica inseamna realizarea unei sticle cu detaliu fotografic rezistenta la UV, umiditate, solventi, baze sau acizi. Aplicarea cernelei ceramice pe sticla este urmata de procesul de securizare. Astfel pigmentul intra in compozitia sticlei iar datorita componentei anorganice din compozitia amestecului ceramic, EVOPRINT este rezistent la actiunea razelor UV si la actiunea agentilor chimici si fizici", spun cei de la Xglas, brand specializat in solutiile pe baza de sticla.

Pe website-ul xglas.eu se pot citi mai multe informatii tehnice despre utilizarea acestor materiale in proiectele de design interior. Cert este ca proiectul astfel realizat va arata impresionant, fiind o reusita mai ales pentru companiile care doresc sa ofere spatii deosebite angajatilor, clientilor si partenerilor de afaceri.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News