transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Mobila la comanda, pentru proiecte originale

Mobila la comanda, pentru proiecte originale

Cele mai interesante proiecte de amenajari interioara se realizeaza cu obiecte integrate in mod original si mai ales cu mobilier realizat la comanda. Este greu sa gasesti pe piata produse ce transpun perfect ideile tale si mai ales care sa aiba dimensiunile potrivite spatiilor existente.

Mobila la comanda este utila in orice proiect, atat in cazul spatiilor rezidentiale, cat si in celor de afaceri. De fapt, la acest capitol (business) nevoia de mobilier realizat pe comanda, conform specificatiilor clientului, este foarte mare, pentru indeplinirea anumitor functii. Ne gandim aici la spatii industriale, spatii de retail, spatii de birouri. In cazul afacerilor din comert, exista nise unde mobila specifica trebuie sa indeplineasca foarte multe criterii, asa cum se intampla in cazul farmaciilor de exemplu.

"Cu o experienta pe piata inca din 2005, in productia profesionala de Mobilier casnic si industrial, respectiv tamplarie aluminiu si PVC, termopan, placari alucubond, perete cortina, compartimentari, fatade exterioare, vopsire mdf, metal si geam, pictura populara pe lemn, usi de interior si exterior, detinind utilaje si masini de ultima generatie, cat si un colectiv de profesionisti, va oferim servicii de calitate, preturi si termene de livrare exceptionale pentru orice tip de mobila creata la comanda", spun cei de la Landscape Concept, care ofera mobila pe comanda in Bucuresti, in orice localitate din tara si chiar la nivel international, avand clienti din o multime de domenii.

Calitatea produselor si serviciilor a determinat un portofoliu consistent de clienti care revin iar si iar pentru proiecte noi ce sunt dezvoltate gratie succesului in afaceri. Pe segmentul rezidential, mobila la comanda este solicitata pentru apartamente si case - vile de diverse suprafete. Se pot oferi piese de mobilier pentru orice camere, de la living si baie, pana la dormitor, hol si bucatarie.

In zona business, mobila la comanda se poate realiza inclusiv pentru clinici si spitale, pentru birouri si zone de receptie, precum si sali de conferinta. De asemenea, exista mobila specifica pentru sedii de banci, pentru magazine cu diverse particularitati (de exemplu magazine de optica medicala), pentru cafenele si restaurante sau orice alte spatii HoReCa. Sa nu uitam de mobilierul pentru scoli si gradinite, adaptat copiilor si procesului educational.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News