transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Hainele second hand si outlet, o solutie economica

Hainele second hand si outlet, o solutie economica

Romania este una dintre cele mai sarace tari din Uniunea Europeana si nu intamplator cererea pentru imbracaminte si incaltaminte second hand este foarte mare in tara noastra. Acest lucru se observa atat in orasele mari (inclusiv in Bucuresti, Capitala Romaniei), cat si in localitatile mai mici, unde oricum magazinele cu haine noi sunt considerate un lux adesea.

A cumpara din magazine cu haine la mana a doua poate sa fie o solutie destul de buna, cel putin asa considera o parte importanta din populatia tarii. Principiul nu este unul gresit, caci este nu doar economic din punct de vedere al bugetului personal, ci si prietenos cu mediul inconjurator. Produsele textile sunt astfel refolosite, mai ales ca cele mai multe dintre ele sunt in stare foarte buna, abandonate de posesori din tari din Europa, in special din Germania, Marea Britanie (Anglia) si Italia. Respectivele haine nu mai sunt dorite de obicei din motive de preferinte vestimentare (nu mai sunt la moda) sau prezinta uzura redusa.

In timp ce unele persoane cumpara cateva haine din mall cu cateva sute de lei sau chiar sute de euro, alte persoane cumpara aceleasi haine (ca numar si ca tip) din magazine second hand, cheltuind sume cu mult mai mici - poate chiar cateva zeci de lei. Intr-un depozit haine second hand din Romania ajung cantitati uriase de imbracaminte si incaltaminte la mana a doua, acestea fiind de obicei cumparate en gross de retaileri de specialitate. In magazine, produsele sunt din nou selectate si vandute fie la bucata, fie la kilogram.

Interesant este ca amatorii de astfel de chilipiruri pot identifica uneori produse aproape noi sau chiar 100% noi. Unele magazine second hand combina aceasta parte a activitatii cu cea specifica de outlet - haine care au stat mult in depozite ale unor branduri mai mari si care nu s-au vandut din diverse motive ajung sa fie de asemenea comercializate la preturi foarte mici. Cum iti dai seama ca este un produs outlet? Observi ca inca are eticheta originala atasata de produs.

Astfel, chiar daca nu este o varianta foarte placuta, alegerea de haine second hand este o optiune pe care o aleg foarte multi romani, de voie si mai ales de nevoie.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News