transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Masina second hand poate fi o alegere inspirata

Masina second hand poate fi o alegere inspirata

Cand vrei sa iti cumperi o masina, primul gand este sa verifici ofertele retailerilor de masini noi. Reclamele de la TV si de pe celelalte canale media au un rol important, te atrag prin noutate, promotii, preturi in rate... Analizand insa cu atentie ofertele, este posibil sa observi ca o masina noua ar putea costa destul de mult si ti-ar putea afecta negativ bugetul. In acest caz, o masina second hand poate fi un compromis acceptabil. Desigur ca este un compromis si nu varianta ideala, caci vei cumpara o masina deja rulata de unul sau mai multi proprietari - ai mare grija la istoric!

Totusi, asumandu-ti eventuale reparatii in viitor, poate fi o idee buna daca gasesti o masina la mana a doua la un pret foarte, foarte prietenos. Atentie mare, cumpara de la companii si persoane autorizate, astfel incat sa ai garantie, chiar si pentru o scurta perioada de timp. Daca totusi cumperi direct de la alta persoana, este bine sa mergi la un service autorizat si sa platesti o inspectie tehnica amanuntita inainte de a efectua tranzactia de vanzare cumparare!

Cand cumperi o masina noua, alegi multe dotari din prima clipa, practic masina este construita la comanda pentru tine (daca nu cumperi direct din stoc, din showroom). Cand cumperi o masina deja rulata, ai posibilitatea de a alege masini in functie de dotari, dintr-o lista de cautare, daca o faci pe internet. Insa, evident, nu vei gasi chiar masina perfect dotata asa cum ti-ai dori tu, mai ales daca ai preferinte speciale. Dar nu este un capat de tara! Poti sa adaugi tu anumite dotari, in functie si de bugetul pe care il mai ai.

Ai putea include si un sistem de navigatie pe care il poti cumpara chiar online. Preturile difera in functie de alegerea ta. Cauta navigatie passat b6 daca ai un Volkswagen Passat B6 produs intre anii 2005 - 2012. Vei gasi navigatii Android Octa Core, sisteme multimedia auto dotate cu sistem de operare. Masina ta poate avea astfel diverse dotari si accesorii, poti include pe lista Dvd, gps auto, senzori de parcare, antena tv, tetiere dvd, tuner tv digital, camera marsarier, dupa cum vei gasi pe website-urile de specialitate.

Masina second hand poate fi o alegere inspirata pentru economiile tale, caci vei cheltui destul de putini bani si vei beneficia de o masina capabila sa ofere ceea ce iti doresti: mobilitate si confort.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News