transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Ce potential de crestere are moneda bitcoin

Ce potential de crestere are moneda bitcoin

In ultimii ani, bitcoinul a devenit un subiect de interes pentru tot mai multi romani. Si asta in conditiile in care valoarea sa a crescut masiv, iar vestea existentei unei metode de investitii extrem de rentabile a fost mediatizata si in tara noastra. Dincolo de stirile de tip "fapt divers", moneda bitcoin reprezinta un subiect de mare interes in lumea financiara: vorbim despre o metoda de investitie de mare succes, cu volume foarte mari de tranzactionare la nivel global.

Bitcoinul este cu siguranta "treaba serioasa", dovada fiind ca tot mai multe mari companii de la nivel international colaboreaza intr-un fel sau altul cu aceasta noua realitate in domeniul financiar. Pana si in Romania exista retaileri care permit plata direct in bitcoin. Au aparut chiar ATM-uri de unde se poate retrage cash transformat din conturile cu criptomonede. Exact, dincolo de bitcoin, exista un univers tot mai amplu al monedelor de acest gen, ce nu apartin unui anumit stat, ci pot fi numite pe buna dreptate monede globale.

Romanii pot investi in bitcoin pe CryptoCoin. Inainte de orice decizie este necesara insa o solida documentare, iar acest lucru se poate face simplu online de catre oricine este interesat. "Incepeti sa investiti in Bitcoin si in alte criptomonede. Profitati acum de oportunitatile de tranzactionare cu criptomonede. Echipa noastra este dedicata pentru a oferi servicii de cea mai inalta calitate clientilor nostri si planuri de investitii, cu rezultate reale", spun cei de la CryptoCoin.

Ce potential de crestere are moneda bitcoin in perioada urmatoare? In prezent, un bitcoin valoreaza in jur de 6000 - 7000 de dolari americani, o valoare cu mult sub cea de la inceputul anului, cand tranzactiile se faceau la pragul de 17.000 de dolari. Cresterea pretului unui bitcoin depinde de multe aspecte, dar in mare parte de cerere si de oferta. Pietele din Asia si America sunt foarte active si aici se fac in mare parte "jocurile".

Este imposibil sa anticipezi exact evolutia acestei monede in viitorul apropiat, dar se poate spune ca momentan valoarea este aparent scazuta si stabilizata, iar o crestere in perioada urmatoare ar putea fi posibila. Exista voci care pariaza pe cresteri masive, de peste 100% intr-un timp relativ scurt, dar si voci care se asteapta la noi scaderi. Pe termen mediu, cu siguranta ca cele mai importante criptomonede au potential mare de crestere a preturilor, insa totul depinde de diverse decizii din economia globala, dar si de numarul persoanelor ce investesc.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News