transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

De ce ne este frica de dentist?

De ce ne este frica de dentist?

Poate ca te-ai intrebat pana acum de ce iti este atat de frica de dentist. Si eu m-am intrebat pana acum cum am ajuns in aceasta situatie, dar am realizat ca imi este frica de ace si de durere la un timp foarte scurt dupa ce am fost din nou la dentist. Nu este iesit din comun sa te temi de dentist, chiar daca esti adult. Mai mult de un sfert de populatie este in aceasta situatie, dar totul depinde de cum stapanim situatia si cum trecem mai usor peste aceasta frica. Spe exemplu mie imi este frica de ace, de intepaturi si tot ce tine de echipamentele dintr-un intrumentar stomatologic, inclusiv de sunetul frezelor. Mi se pare un sunet insuportabil, desi pana la urma acele si frezele fac parte din categoria consumabile medicale stomatologice si fara ele stomatologii nu si-ar putea desfasura activitatea.

Un alt motiv este chiar durerea. Este bine cunoscut faptul ca durerea de dinti este una din cele mai insuportabile dureri, daca nu ai trecut niciodata prin aceasta situatie si nu te-au durut niciodata dintii atunci esti cu adevarat norocos. Durerea de dinti chiar este insuportabila si de cele mai multe ori nu trece de la sine si uneori nici chiar cu pastile, de aceea este necesar sa mergem la dentist.

Cum putem sa scapam de durerile de dinti?

In primul rand trebuie sa avem foarte mare grija de dintii nostri, sa ne spalam corespunzator pe dinti dupa fiecare masa si folosim cele mai bune produse de ingrijire. Sa mergem la consultul periodic. Ar trebui sa ne prezentam de cel putin 2 ori pe an la o consult de rutina. Caci asa vom sesiza problemele din timp si le putem trata inainte ca acestea sa se agraveze. Este mai usor sa previi, decat sa tratezi. De asemenea acest consult ne poate scapa atat de durere, cat si de bani irositi. Stim foarte bine ca vizitele la dentist nu sunt chiar atat de ieftine, mai ales daca vrem sa beneficiem de servicii de calitate si produse de calitate. De asemenea cu cat te prezinti mai des la dentist cu atat mai mult te vei simti mai confortabil si de asemenea usor, usor vei reusi sa iti invingi frica.

Evita stomatologii care nu au recenzii bune, o experienta urata ne poate traumatiza pe termen lung. Cu cat ne ferim de aceste experiente, cu atat reusim sa ne depasim frica. Alege un medic care are recomandari exceptionale, chiar daca o sa platesti putin mai mult.

Nu uita ca trebuie sa ne ingrijim dintii pe cat de bine putem. Doar asa vom scapa de durerile insuportabile si ne va posta dintii cat mai sanatosi. Trebuie sa investim in noi si in sanatatea noastra, caci este unul din cele mai importante lucruri pe care nu le mai putem recupera, oricat de mult am incerca sau ori cat de multi bani am avea. Sanatatea noastra trebuie sa fie de fiecare data pe primul loc, indiferent de situatia in care ne aflam.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News