transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Alegerea aparatului de aer conditionat – o alegere mult mai usoara cu Climatico

Alegerea aparatului de aer conditionat – o alegere mult mai usoara cu Climatico

Alegerea unui aparat de aer conditionat nu este o alegere tocmai usoara, mai ales daca nu stii prea multe despre ele. Pretul este unul din factorii care te poate influenta in alegerea sistemului de aer conditionat dar de cele mai multe ori nu este cel mai important criteriu.

Sistemele de aer conditionat se impart in mai multe categorii, spre exemplu exista doua tipuri de sisteme: Sistem de aer conditionat de tip Split – acest tip de sistem are o singura unitate exterioara si o singura unitate interioara fiind si cel mai comun, al doilea tip de sistem este cel de tip Multi – Split. Sistemul de tip multi – split are o singura unitate exterioara si mai multe interioare. Desi acesta ocupa mai putin spatiu, nu este cel mai ieftin. De cele mai multe ori acestea pot fi mai scumpe de cat cele de tip split. 

Ele se mai pot clasifica si in functie de capacitatea lor, acest lucru va ajuta si sa alegeti aparatul de aer conditionat in functie de spatiul unde acesta va functiona.

Spre exemplu daca aveti un spatiu de o dimensiune cuprinsa intre 20 si 25 mp este recomandat sa achizitionati un aparat cu o capacitate de 9.000 BTU, pentru un spatiu de 25-35 mp unul de 12.000 BTU, pentru un spatiu cu o dimensiune cuprinsa intre 40 si 50 mp trebuie sa achizitionati un aparat cu o capacitate de 18.000 BTU, iar pentru un spatiu de 60 – 70 mp este obligatoriu sa cumparati un aparat de aer conditionat cu o capacitate de 24.000 BTU pentru a putea raci tot spatiul.

Eu am aflat toate aceste informatii in timp ce discutam cu cei de la Climatico, ei au fost foarte amabili si mi-au oferit suport tehnic, consiliere, livrare rapida si pentru o suma foarte mica si montaj autorizat.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News