transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

O alimentatie sanatoasa pentru un stil de viata sanatos

O alimentatie sanatoasa pentru un stil de viata sanatos

In zilele noastre  stresul acapareaza majoritatea oamenilor, asa ca , din cauza serviciului ei nu mai mananca la ore fixe  si daca o fac, consuma in mare parte alimente fast food. O alimentatie nesanatoasa provoaca in timp boli precum cancer, diabet, obezitate, dar si boli ale inimii.

Asa ca trebuie sa acordam o mare atentie alimentelor pe care le consumam. Din pacate, supermarketurile sunt pline de legume si fructe, dar majoritatea sunt din import si sunt stropite cu substante toxice, periculoase pentru organism. Ele sunt stopite pentru a putea creste mai rapid, dar si pentru a fi pastrate o perioada lunga de timp.

Cei care au pamant pot alege sa cultive ei diferite legume, dar si ei trebuie sa ia in seama diferite aspecte. Locul unde sunt cultivate alimentele este foarte important, solul trebuie sa fie fertil, apa cu care sunt udate sa fie curata, iar aerul si temperatura isi exercita si ele o presiune mare asupra modului in care legumele se dezvolta. Daca aceste legume nu sunt cultivate in mod corespunzator , ne vor face mai mult rau decat bine, asa ca este indicat sa consumam mai multe alimente bio.

Niste legume bio sunt o necesitate, asa ca eu am ales sa le cumpar de la Veggie, acolo gasesc mereu legume proaspete care imi ofera toate vitaminele de care am nevoie. S-a constatat ca legumele bio nu prezinta urme de pesticide , asa ca ele nu pun in pericol sanatatea consumatorilor. Cei de la Goveggie au produse de la producatori autorizati, asa ca nu trebuie sa va fie teama, calitatea produselor este superioara.

Pentru un stil de viata sanatos este recomandat sa evitam si stresul, care este provocat in mare parte de absenta banilor sau de un program incarcat care nu ne permite sa ne relaxam atat cat dorim.

In concluzie, daca doriti sa va simtiti bine atat pe exterior, cat si pe interior trebuie sa acordati o mare atentie alimentelor pe care le consumati, asa incat ele sa fie de cea mai buna calitate.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News