transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Tocurile: ce reprezinta pentru femei?

Tocurile: ce reprezinta pentru femei?

În plus față de diferitele niveluri ale dopaminei care cresc in urma unei achiziții de pantofi, senzația de a purta tocuri înalte oferă, de asemenea, femeilor o altă experienta mult dorita.

Psihologii sunt de acord că femeile care poartă tocuri prezintă acest statut de putere. Tocurile ajută femeile să se simtă mai înalte și mai încrezătoare. Prin urmare, purtarea tocurilor înalte ajută unele femei să ajungă la o stare euforică.

Simtindu-va mai înalta și mai încrezătoare vă ajută să influentati femeile. Odată ce o femeie a gustat acest sentiment de putere, ea va cumpăra în permanență tot mai multe perechi de  pantofi pentru a menține senzația activa.

Tendințele hedoniste. În timp ce termenul "hedonist" are o conotație negativă, unele femei nu au în vedere faptul că ele caută in mod egoist plăcerea prin achizițiile de pantofi.

Ele se bucură de ziua in sine într-o nouă pereche de cizme cu tocuri înalte. Am discutat mai devreme că purtarea tocului poate duce la un sentiment de euforie, dar se extinde mult dincolo de această emoție.

Cercetatorii au demonstrat clinic ca purtarea tocurilor poate ajuta la cresterea personalitatii femeii. Femeile care arată bine se simt bine, astfel încât, orice femeie care poarta sau probeaza o pereche de tocuri drăguțe cu siguranta se va simți splendidă. Există, desigur, alte obiecte pe care le puteți cumpăra pentru a avea un aspect nou, dar studiile arată că pantofii dau întotdeauna aceasta senzatie.

Pantofii sunt o necesitate. Sigur, o bluză nouă sau o pereche de blugi e drăguță, dar toți avem nevoie de pantofi in picioarele noastre. Ghetele sunt necesare pentru vremea umedă sau rece. Tocurile sunt o bază pentru evenimente și ocazii speciale.

Femeia dintr-o clasa sociala medie recunoaste ca dețină cel puțin 10 perechi de încălțăminte, iar una din fiecare 12 femei afirmă că are peste 100 de perechi.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News