transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Cum intelegem functionalitatea unui Aparat de Aer Conditionat Inverter?

Cum intelegem functionalitatea unui Aparat de Aer Conditionat Inverter?

Utilizand tehnologia inverter, compresorul este mereu pornit, dar atrage mai puțină putere sau mai multă putere în funcție de temperatura aerului de intrare și de nivelul setat în termostat. Viteza și puterea compresorului sunt reglate corespunzător. Această tehnologie a fost dezvoltată în Japonia și este utilizată acolo cu succes pentru aparatele de aer condiționat și frigidere. Această tehnologie este disponibilă în prezent si pe aparate de aer condiționat split Carrier.

Care este beneficiul tehnologiei Inverter?

Un aparat de aer condiționat cu tehnologie  inverter va funcționa în mod continuu, dar va atrage doar acea putere care este necesară pentru a menține temperatura stabilă la nivelul dorit. Deci, își ajustează automat capacitatea bazată pe cerința camerei pe care o răcește, atrăgând mai puțină putere și consumând cantitati mai mici de energie electrică.

Deși aparatul de aer condiționat cu tehnologia inverter isi ajusteaza puterea de racire în funcție de temperatura camerei, este foarte important să instalați un aparat adecvat dimensiunilo incaperii dumneavoastra.

Care este diferența dintre aparatul de aer conditionat de tip inverter si cel de tip non-inverter

Instalațiile de climatizare cu tehnologie inverter sunt aparate de aer condiționat cu viteză variabilă, astfel, din punct de vedere operațional, acestea sunt destul de diferite de aparatele de aer condiționat normale care au compresoare cu o singură viteză; acestea din urma sunt comandate e un termostat.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News