transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Cristale sau diamante pentru inelul de logodna?

Cristale sau diamante pentru inelul de logodna?

Multe persoane nu cunosc proprietatile pietrelor de zirconiu. Cu toate ca “diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei fete”, dupa cum se auto-promovau creatiile De Beers, nu toata lumea poate aloca un buget mai substantial pentru achizitionarea unui inel de logodna cu o piatra mare de diamant veritabil. O alternativa mai putin costisitoare la achizitionarea de benzi de logodna poate fi alegerea unor pietre obtinute pe cale artificiala, in laboratoarele profesioniste.

Oferta Atcom include inele de logodna cu diamante sau cristale de zirconiu pentru cei interesati, care pot descoperi in noua colectie de anul acesta modele exceptionale, care se remarca prin modernitatea design-ului, o montura impecabila a pietrelor si expresivitatea detaliilor. Chiar si modelele minimaliste de inele de logodna, infrumusetate prin prezenta unui diamant solitar sau altei nestemate la alegere (ametist, smarald, rubin, safir), transmit pura eleganta si rafinament.

Referitor la particularitatile pietrelor de zirconiu, trebuie mentionat ca acestea dispun de o duritate putin mai mica decat a diamantelor, dar acest lucru nu le stirbeste din calitate. Produse in Germania, cristalele de zirconiu cu care pot fi ornate la cerere inelele de logodna marca Atcom, sunt montate cu aceeasi pricepere si atentie in atelier de catre maistri bijutieri profesionisti, existand slabe sanse ca ele sa se desprinda vreodata de la locul de amplasare pe banda din aur galben, roz sau alb.

Cu cativa ani in urma, miresele se intrebau daca pot purta simultan inelul de logodna si verigheta, in cazul in care cele doua bijuterii nu sunt modelate din aur de aceeasi culoare. Tendintele actuale va permit sa creati asocieri inedite, iar combinatiile cromatice sunt in voga. Asadar, daca nu tineti neaparat sa mergeti pe varianta clasica a aurului galben, puteti avea in vedere un design personalizat.

Cristalele de zirconiu ofera sclipiri aproape la fel de intense ca ale diamantelor, astfel incat doar un ochi format ar putea observa diferentele de nuanta si stralucire. In functie de buget si de preferinte, va sfatuim sa optati pentru un design de inel de logodna ornat cu una sau mai multe pietre rare care va atrage cel mai bun si se potriveste personalitatii celei care il va purta! Atcom, aproape de voi… !

Cititi mai multe articole din arhiva Play News